Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Το αήττητο περνάει από την…πλατεία – Πανιώνιος-Ολυμπιακός (19:30)

Το αήττητο περνάει από την…πλατεία – Πανιώνιος-Ολυμπιακός (19:30)

Να κλείσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στον πρώτο γύρο και να διατηρήσει το αήττητο στο πρωτάθλημα θέλει ο Ολυμπιακός που κοντράρεται με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Την 12η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα που θα του επιτρέψει τουλάχιστον να διατηρήσει την διαφορά των 8 βαθμών από τον δευτερο ΠΑΟΚ ψάχνει απόψε ο Ολυμπιακός.

Έχουν περάσει 39 χρόνια από την τελευταία φορά που οι Πειραιώτες είχαν πετύχει κάτι ανάλογο και αυτό είχε συμβεί τη σεζόν 1973/74, πριν καν δηλαδή ξεκινήσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Τότε η ομάδα που είχε δημιουργήσει ο Νίκος Γουλανδρής είχε 13 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, καθώς ήταν 17 οι αγωνιστικές κάθε γύρου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κάρολ. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα παίξουν οι Μανιάτης, Μανωλάς, Κοντρέρας και Χολέμπας. Ως αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί ο Φέισα, έχοντας στα πλάγια τον Γκρέκο και τον Μασάντο, ενώ την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Αμπντούν, Φουστέρ και Τζεμπούρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε