Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Το αλφαβητάρι του τελικού κυπέλλου

ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR
ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος από το Α ως το Ω. Δείτε που θα κριθεί ο τελικός μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού και ποια θα είναι τα πρόσωπα της μεγάλης αναμέτρησης.

Α-μυνα. Λένε πως η επίθεση είναι αυτή που κόβει… εισιτήρια και η άμυνα εκείνη που δίνει τίτλους. Από τη στιγμή λοιπόν που μιλάμε για έναν τελικό Κυπέλλου, η άμυνα είναι αυτή που-λογικά-θα κρίνει το παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες βρίσκουν ρυθμό μέσω της άμυνας τους και ποντάρουν πολλά σε αυτήν, οπότε όποιος δείξει μεγαλύτερη συνέπεια, συγκέντρωση και πάθος στα… μετόπισθεν θα βρεθεί και πιο κοντά στην κούπα.

Β-ολές.
 Οι λεγόμενοι και… εύκολοι ή ξεκούραστοι πόντοι. Ο Παναθηναϊκός έχει φέτος στην Α1 69.4% και στην Ευρωλίγκα 69,3% ενώ ο Ολυμπιακός έχει 74% στην Ευρωλίγκα και 77,4% στην Α1. Όποια ομάδα πετύχει περισσότερους ξεκούραστους πόντους, σίγουρα θα είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τον αντίπαλο της.

Γ-ρήγορα.
 Οι προπονητές έτσι θέλουν να παίξουν οι παίκτες τους. Όχι βιαστικά. Συνήθως η κάψα για έναν τίτλο κάνει τους παίκτες να παίζουν βιαστικά και όχι γρήγορα και αυτό θέλουν να αποφύγουν Μπαρτζώκας και Πεδουλάκης.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε