Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Το αποφάσισε και πάει… πλατεία ο Μήτρογλου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο, ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι. “Εντός της ημέρας τελειώνει το θέμα”, επιβεβαίωσε ο Γεράσιμος Βεντούρης.

Στόχος του Κώστα Μήτρογλου είναι να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και από εκεί και πέρα μετά το καλοκαίρι θα εξεταστεί αν θα παραμείνει ή θα επιστρέψει στους “ερυθρόλευκους”.

Ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος ήταν επιφυλακτικός στην αρχή, μάλλον πείστηκε και από την μεγάλη επιθυμία του Τάκη Λεμονή να τον εντάξει στο δυναμικό της Νέας Σμύρνης, καθώς είναι γνωστή η συμπάθεια που τρέφει ο Έλληνας τεχνικός για τον ποδοσφαιριστή, αλλά και η εκτίμηση του για τις ικανότητες του.

Την προφορική συμφωνία των δύο πλευρών επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του Πανιωνίου Γεράσιμος Βεντούρης, με δηλώσεις τους στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3:

“Προφορικά έχει συμφωνήσει ο παίκτης και περιμένουμε εντός της ημέρας να τελειώσει το θέμα και να υπογράψει”, τόνισε.

Σε ο,τι αφορά το θέμα το Κουμορτζί γνωστοποίησε: “Από την πλευρά του Ολυμπιακού το θέμα έχει παγώσει. Ο κ. Μαρινάκης μου είπε χθες: “Τον Μήτρογλου δεν θα τον έδινα στον Πανιώνιο αν δεν ήσουν εσύ. Δεν θέλω να βρίζουν εσένα και εμένα και κανέναν άλλο”, για αυτό δεν θέλει να προχωρήσει τη διαδικασία”, είπε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε