Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Το απόλυτο ποδοσφαιρικό και όχι μόνο ντέρμπι – Μπαρτσελόνα – Ρεάλ(20.50)

Το απόλυτο ποδοσφαιρικό και όχι μόνο ντέρμπι – Μπαρτσελόνα – Ρεάλ(20.50)

Η Ισπανία χρισμένη στα δύο. Οι δύο γίγαντες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου κοντράρονται στο Καμπ Νου εν μέσω έντονης πολιτικής κόντρας. Μέσι vs Ρονάλντο, Βιλανόβα vs Μουρίνιο και Καταλονία vs Μαδρίτη.

Ολόκληρος ο Πλανήτης περιμένει το clasico. Η Μπαρτσελόνα που έχει κάνει εκπληκτικό ξεκίνημα στη σεζόν γνωρίζει ότι αν νικήσει θα αφήσει 11 βαθμούς πίσω της τη Ρεάλ και θα έχει ουσιαστικά αγκαλιάσει τον τίτλο από τον Οκτώβρη.

Η βασίλισσα από την άλλη δεν μπορεί να φανταστεί ότι θα μείνει από τόσο νωρίς εκτός της διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Ο Μουρίνιο έχει να χάσει μία οκταετία ματς μέσα στον Οκτώβρη και θέλει να διατηρήσει την παράδοση.

Το ματς έχει έντονο πολιτικό χρώμα αφού οι Καταλανοί ζητούν περισσότερο από κάθε άλλη φορά την ανεξαρτησία τους και αναμένεται οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα να εκφράσουν την επιθυμία τους.

Αυτό θα είναι το 83ο clasico στον Καμπ Νου με την Μπαρτσελόνα να μετράει 47 νίκες έναντι μόνο 19 της Ρεάλ. Η βασίλισσα αν καταφέρε να κερδίσει θα είναι η πρώτη φορά μετά το 1964-65 που θα πανηγυρίσει 2 συνεχόμενες χρονιές στο Καμπ Νου.

Ο Βιλανόβα έχει πολλά προβλήματα απουσιών αφού εκτός του Πουγιόλ, δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Πικέ. Λογικά θα χρησιμοποιήσει τους Σονγκ και Μασκεράνο στην άμυνα ενώ δεν υπολογίζει και στους Αμπιντάλ, Μουνιέσα, Κουένκα και Τιάγκο.

Ο Μουρίνιο από την άλλη δεν έχει προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με περισσότερο επιθετικούς προσανατολισμούς σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20.50 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον OTE TV ενώ θα υπάρχει LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε