Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Το δίλημμα στην άμυνα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μόρας και Παπασταθόπουλος διεκδικούν μία θέση δίπλα στον Αβρ. Παπαδόπουλο στην σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Μάλτα για τα προκριματικά του Euro 2012 με τον Σάντος να έχει καταλήξει στους υπόλοιπους δέκα.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (24/3) η προπόνηση της Εθνικής ομάδας των Ανδρών -που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης- ενόψει του σαββατιάτικου (26/3, 21:30) αγώνα με στην Μάλτα.
Ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε για μία ακόμα φορά ιδιαίτερη βαρύτητα στις στημένες φάσεις αλλά και στον τρόπο που θέλει να συνεργάζονται οι ακραίοι αμυντικοί με τους μέσους. Σε ότι αφορά τα πλάνα 11άδας, δεν έχει αλλάξει κάτι. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τζόρβας, στο κέντρο της άμυνας οι Αβρ. Παπαδόπουλος με δίπλα έναν εκ των Παπασταθόπουλο-Μόρα, στο αριστερό άκρο θα είναι ο Τζαβέλας και στο δεξί ο Τοροσίδης. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Καραγκούνης και Κατσουράνης, στην δεξιά πτέρυγα ο Νίνης και στην αριστερή ο Σαμαράς, ενώ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Σαλπιγγίδη θα πάρει θέση ο Λυμπερόπουλος.
 
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναχωρεί την Παρασκευή για την Μάλτα, ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 20:00 θα προπονηθεί στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε