Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Το δίλημμα του Φερέιρα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει καταλήξει στους 10 από τους 11 παίκτες που θα ξεκινήσουν απέναντι στην ΑΕΚ. Εκτός αποστολής Μπουμσόνγκ και Τζόρβας. Αντίο από Φρέιτας.

Εκτός αποστολής Μπουμσόνγκ και Τζόρβας

Με δεδομένο ότι το -7 από την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ρεαλιστικά μειώνει κατά πολύ τις πιθανότητες του Παναθηναϊκού για δεύτερο σερί πρωτάθλημα, όλο το βάρος πέφτει στο κύπελλο. Ωστόσο μετά το 0-2 στον πρώτο αγώνα έχει δώσει στην ΑΕΚ τον ρόλο του φαβορί.

Την σημαντικότητα του ματς τόνισε στους παίκτες τόσο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα όσο και Αδαμάντιος Πολέμης στο δείπνο της Δευτέρας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται να έχει καταλήξει στους 10 που θα ξεκινήσουν και προβληματίζεται για τον δεξιό χαφ. Γκοβού και Χριστοδουλόπουλος διεκδικούν με τις ίδιες πιθανότητες την θέση, ενώ ο Μαρίνος είναι το αουτσάιντερ.

Συγκεκριμένα ο Καρνέζης, όπως και σε όλα τα προηγούμενα ματς Κυπέλλου, θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα, δεξιά θα είναι ο Βύντρα, αριστερά ο Σπυρόπουλος και στόπερ οι Σαριέγκι και Καντέ. Η τριάδα στο κέντρο θα αποτελείται από τους Ζιλμπέρτο, Κατσουράνη και Νίνη, ενώ στην επίθεση αριστερά θα είναι ο Λέτο, δεξιά ένας εκ των Γκοβού, Χρστιδουλόπουλου και στην κορυφή ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Την Τρίτη στις εγκαταστάσεις της Παιανίας βρέθηκε και ο Κάρλος Φρέιτας για να αποχαιρετίσει τους παίκτες. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής των “πρασίνων” τόνισε χαρακτηριστικά: “Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο στην προσωπική και την ποδοσφαιρική σας ζωή. Εύχομαι σε όλους να έχετε πρώτα από όλα υγεία. Χάρηκα πολύ που συνεργαστήκαμε αυτούς τους μήνες. Βρεθήκαμε μαζί σε μια μεγάλη προσπάθεια που κάναμε για το καλύτερο του Παναθηναϊκού. Θέλω να πετύχετε τους στόχους σας.  Έχετε τις ικανότητες να το κάνετε και σας το λέω αυτό επειδή το πιστεύω”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε