Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Το δίλημμα του Σάντος

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Φερνάντο Σάντος έχει λίγες ημέρες για να αποφασίσει ποιοι θα είναι οι εκλεκτοί “11” στο ματς της πρεμιέρας του Euro. Ο απεσταλμένος του NewsIt στην Πολωνία παρακολούθησε την πρώτη προπόνηση της Εθνικής ομάδας στη Βαρσοβία και παραθέτει τα στοιχεία που προέκυψαν από τις δοκιμές του Πορτογάλου τεχνικού.

Το θέμα της πρώτης μέρας εδώ στο Λεγκιόνοβο ήταν ασφαλώς η συμμετοχή του Τοροσίδη στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις. Όπως ακριβώς είχαν εγγυηθεί οι άνθρωποι του ιατρικού επιτελείου της Εθνικής στον Φερνάντο Σάντος έτσι κι έγινε. Του είχαν πει όσο η ομάδα ήταν Αυστρία, πως ο Τοροσίδης θα επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων στην πρώτη προπόνηση επί αυστριακού εδάφους.

Με τον ακραίο μπακ σε ετοιμότητα, δημιουργείται ένας ιδιαίτερα ευχάριστος πονοκέφαλος στον Πορτογάλο τεχνικό. Το ποιος ποδοσφαιριστής από την “top class” ελληνική άμυνα θα μείνει εκτός ενδεκάδας στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στην Πολωνία.

Με τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Σωκράτη Παπασταθόπουλο να έχουν την μερίδα του λέοντος από πλευράς εμφανίσεων με την Εθνική και με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να είναι σε εκπληκτική κατάσταση όπως έδειξε στο φιλικό με την Αρμενία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση για τις σπουδαίες επιλογές που έχει, αλλά ξύνει και το κεφάλι του ψάχνοντας να λύσει το γρίφο της ενδεκάδας.

Η πρώτη σκέψη του Σάντος πάντως, θέλει ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Σωκράτη Παπασταθόπουλο, μιας και στο πρώτο οικογενειακό διπλό στο Λεγκιόνοβο είχε τους δυο τους με τους θεωρητικά βασικούς και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο στο πλευρό του Μαλεζά με τους θεωρητικά αναπληρωματικούς. Αυτό σημαίνει ότι Τοροσίδης και Χολέμπας κρατούν κανονικά τις θέσεις τους και δεν πρόκειται να δούμε κάποια αλχημεία τύπου Ρεχάγκελ με δεξί πόδι στην αριστερή πλευρά…

Διαβάστε όλα τα νέα για το Euro στην ειδική σελίδα του NEWSIT

Διαβάστε επίσης:

Πανέτοιμος ο Τοροσίδης – Πρόβα ενδεκάδας έκανε ο Σάντος

Αποφασισμένοι οι διεθνείς:Θα χαλάσουμε τη γιορτή των Πολωνών

Το σποτ της Εθνικής – “Στην Ελλάδα ξέρουμε από θαύματα”(VIDEO)

Το στολίδι της Βαρσοβίας που θα φιλοξενήσει την Εθνική (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στον “αέρα” η πρεμιέρα της Εθνικής στο Euro!

Το ξεπροβόδισμα στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου

“Νίνης: Το διαμάντι της Ελλάδας”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε