Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Το δίλημμα του Βαλβέρδε: Πειραιάς ή Ισπανία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Σε ποιον πάγκο θα κάθετε την επόμενη σεζόν καλείται να αποφασίσει το προσεχές διάστημα ο Ισπανός τεχνικός που κάνει την σίριαλ την παραμονή του και στην δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό.

Από μόνο του το γεγονός πως οι όροι του συμβολαίου του Βαλβέρδε με τον Ολυμπιακό αποτελούν επτασφράγιστο μυστικό και για τις δύο πλευρές φανερώνει πως τίποτα δεν είναι σίγουρο αναφορικά με τη νέα σεζόν.
 
Μετά την αναμέτρηση με την Καβάλα ο Ισπανός αρνήθηκε πεισματικά να πει οτιδήποτε και να καθησυχάσει τον κόσμο, μιλώντας για συμφωνία με την διοίκηση ώστε να μην διαρρεύσει τίποτα για τους όρους του συμβόλαιο. Το μεγάλο ερώτημα ειναι για πόσο χρονικό διάστημα δεσμεύει, αυτό, τις δύο πλευρές. Είναι διετές κλειστό; Είναι 1+1; και αν ναι με ποιους όρους;
 
Ο Βαλβέρδε είχε υποστηρίξει με δηλώσεις στους συμπατριώτες του πως είναι 1+1, την Κυριακή ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης είπε πως είναι διετές. Μα και το 1+1 διετές είναι. Η λέξη “κλειστό” που δεν ειπώθηκε μετά την χρονική διάρκεια μπορεί να σημαίνει πολλά μπορεί και τίποτα.
 
Το σίγουρο είναι πως όλες οι απορίες θα λυθούν τις επόμενες μέρες όταν και θα κάτσουν στο τραπέζι οι δύο πλευρές για να συζητήσουν τους περιβόητους όρους. Η συνάντηση αυτή έχει δεδομένα όπως την απεριόριστη εκτίμηση που έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Ισπανό και την πεποίθηση του Βαλβέρδε πως ανήκει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Αυτό είχε πει στους συμπατριώτες του.
 
Ο Βασκος τεχνικός καλείται να διαλέξει ανάμεσα στο δέλεαρ του Τσάμπιονς Λιγκ (δεν έχει συμμετάσχει ποτέ) και στην επιστροφή του στην Ισπανία (όπου ζει και η οικογένεια του) και η απόφαση μόνο εύκολη δεν είναι. Για αυτό το σίριαλ θα τραβήξει λίγο ακόμα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε