Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Το… δράμα στη Δόξα συνεχίζεται – “Έπιασε” πεντάδα ο ΟΦΗ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με γκολ του Ουκάρ, ο ΟΦΗ πήρε την εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Δόξα Δράμας (1-0), στον εξ αναβολής αγώνα για τη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι Κρητικοί. Η μόνη ομάδα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα παρέμεινε η Δόξα.
Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα
 
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με μία αμφισβητούμενη φάση. Ο ΟΦΗ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στο 5′, όταν ο Μάντζιος έπεσε μέσα στην μεγάλη περιοχή, από μαρκάρισμα του Βέρτζου, αλλά ο διαιτητής Ντίτσιος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
 
Και οι δυο ομάδες έδειξαν εξαρχής διάθεση να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ, αλλά η κακή κυκλοφορία της μπάλας (κυρίως από στημένες φάσεις οι επιθετικές τους προσπάθειες), αλλά και το σκληρό παιχνίδι που έγινε, δεν επέτρεψε να δούμε καλό θέαμα.
 
Ο ΌΦΗ ήταν η ομάδα που… πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 30′ με το τέρμα του Ουκάρ και χάρις το τραγικό λάθος του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
 
Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ έχει και πάλι την υπεροχή, ενώ η Δόξα Δράμας προσπάθησε να βγει μπροστά, αλλά μάταια! Οι γηπεδούχοι έδειξαν ανίκανοι να πετύχουν το πρώτο τους γκολ στο πρωτάθλημα, οι φιλοξενούμενοι επαναπαύτηκαν στο 1-0 και έτσι το σκορ δεν άλλαξε. Να τονίσουμε πως οι Κρητικοί τελείωσαν την αναμέτρηση με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Λόπεζ στις καθυστερήσεις, αφού κλώτσησε τον Αραβίδη.
 
Έτσι η ομάδα της Δράμας παρέμεινε η μόνη ομάδα στη Σούπερ Λίγκα χωρίς νίκη και χωρίς να έχει πετύχει γκολ, την ίδια ώρα που ο ΟΦΗ ανέβηκε στην πέμπτη θέση της Σούπερ Λίγκας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε