Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

To έκανε ντέρμπι – Με την ψυχή στο στόμα στους “8” ο ΠΑΟ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι πράσινοι πέτυχαν το στόχο τους που ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου αλλά για ακόμη μία φορά προβλημάτισαν. Επικράτησαν με 3-2 των Τρικάλων και έκλεισαν με νίκη το 2010.

Δείτε το LIVE του αγώνα και βίντεο με τα γκολ

Η αντίδραση των οπαδών του Παναθηναϊκού στο διοικητικό “μπάχαλο”

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία άφησε ο Πολέμης

Ο Παναθηναϊκός από τα πρώτα λεπτά έδειξε να προβληματίζεται ιδιαίτερα να δημιουργήσει ευκαιρίες. Πρόβλημα που άλλωστε είναι γενικό και όχι μόνο στο συγκεκριμένο ματς. Τα Τρίκαλα είχαν καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς αφού η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων ήταν δεδομένη.

Με εξαίρεση κάποια μακρινά σουτ οι πράσινοι δεν μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή του Τόλιου. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι πίστεψαν στον εαυτό τους βλέποντας τον ακίνδυνο Παναθηναϊκό και έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ρούσεφ στο 41′.

Αυτή φαίνεται ότι ξύπνησε τους παίκτες του Φερέιρα οι οποίοι σημείωσαν δύο τέρματα μέσα σε ένα λεπτό στην εκπνοή του πρώτου μέρους. Ο Νίνης με σουτ από δεξιά και ο Λέτο με τον ίδιο τρόπο αλλά από τα αριστερά έδωσαν προβάδιμσα 2 γκολ στην ομάδα τους. Το ημίχρονο όμως δεν τελείωσε με 2-0 αφού ο Κοντογουλίδης με προβολή έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Ίδια η εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με τον Παναθηναϊκό να έχει την κατοχή αλλά να μην απειλεί ουσιαστικά. Στο 68′ ένα λάθος του τερματοφύλακα των Τρικάλων ήταν αρκετό για να δώσει την ευκαιρία στον Βύντρα να δώσει εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στους πράσινους. Και πάλι όμως αυτό δεν έμεινε για πολύ αφού ο Κόρμπος στο επόμενο λεπτό μείωσε σε 3-2.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν μετά το 80′ χωρίς μεγάλη επιτυχία και έτσι ο Παναθηναϊκός κράτησε τη νίκη και έγινε η πέμπτη ομάδα, μετά τον Ολυμπιακό Βόλου, τον Ατρόμητο, τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό που πήρε την πρόκριση για τους “8” του κυπέλλου.

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης (41′ Χριστοδουλόπουλος), Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης (77′ Γκοβού), Λέτο, Νίνης, Σισέ.

Τρίκαλα: Τόλιος, Μπουκοβάλας, Σαββίδης, Κόρμπος, Χρήστου, Μπριλάκης, Τελκίνσκι (83′ Μπακομήτρος), Μίνγκας, Ρούσεφ (59′ Ριζογιάννης), Μανουσάκης, Κοντογουλίδης (79′ Μπαριέντος).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε