Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Το…ερυθρόλευκο κάστρο, το “καυτό” 25λεπτο και η “συννεφιασμένη” ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το ντέρμπι στο Γ. Καραϊσκάκης τελείωσε νωρίς αφού ο Ολυμπιακός “καθάρισε” σε 25 λεπτά τη νίκη ενώ η ΑΕΚ δεν μπόρεσε καν να δείξει ότι μπορεί να τον απειλήσει. Η επόμενη μέρα βρίσκει τους ερυθρόλευκους σε ρυθμούς Europa League και την Ένωση να… βράζει μέσα στα χιλιάδες προβλήματα της.

“Καθάρισε” το ντέρμπι από νωρίς – Έπιασε κορυφή ο Ολυμπιακός

Στον… πάγο το Ρούμπιν-Ολυμπιακός!

Την Κυριακή θα κριθεί η συμετοχή των Μιραλάς και Μανιάτη

Μιραλάς γεννημένος για ντέρμπι! (VIDEO)

Ο Ολυμπιακός πήρε ένα ακόμη ντέρμπι και σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας, μεταφέροντας το άγχος στον Παναθηναϊκό που την Κυριακή υποδέχεται την Ξάνθη. Όπως και κόντρα στον ΠΑΟΚ έτσι και απέναντι στην ΑΕΚ οι παίκτες του Βαλβέρδε μπήκαν φουριόζοι στο ματς και μέσα σε 25 λεπτά είχαν ουσιαστικά εξασφαλίσει τη νίκη.

Αυτό ήταν το 31ο συνεχόμενο ματς πρωταθλήματος που οι ερυθρόλευκοι κράτησαν “απόρθητο” το Γ. Καραϊσκάκης. Τελευταία τους ήττα ήταν πριν δύο χρόνια στις 24 Ιανουαρίου του 2010 από τον ΠΑΟΚ.

Πλέον το μυαλό όλων βρίσκεται στη Μόσχα εκεί όπου την Τρίτη, καριού επιτρέποντος, θα αντιμετωπίσουν στις 15.00 την Ρούμπιν Καζάν στο πρώτο ματς για τους “32” του Europa League.

Ευρωπαϊκά σκέφτεται και η ΑΕΚ αφού μέχρι την Τρίτη αναζητά τουλάχιστον 5 εκ. ευρώ σε ρευστό ώστε να αποφύγει τον τριετή αποκλεισμό της από την UEFA.

Η απογοήτευση στο στρατόπεδο της Ένωσης είναι δεδομένη, όχι τόσο για την ήττα όσο για την απόδοση των παικτών. Οι “κιτρινόμαυροι” δεν απείλησαν ουσιαστικά τον Ολυμπιακό και έφυγαν με… σκυμμένο το κεφάλι από το Γ. Καραϊσκάκης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε