Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Το ερυθρόλευκο…σωσίβιο σε ΑΕΚ – Παναθηναϊκό και οι ατάκες Μώραλη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Κανονικά και με την στήριξη του Ολυμπιακού θα πάρουν μέρος στα πλέι οφ του πρωταθλήματος ΑΕΚ και Παναθηναϊκός, ανεξάρτητα από την απόφαση που θα πάρει η ΟΥΕΦΑ στα τέλη του μήνα.

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα συμμετάσχουν κανονικά στα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας ανεξάρτητα από τις αποφάσεις τις ΟΥΕΦΑ στα τέλη Μαρτίου, ενώ το ίδιο θα γίνει και σε περίπτωση που κάποια ομάδα δεν καταφέρει να πάρει αδειοδότηση για του χρόνου, αφού δεν θα υποβιβαστεί, αλλά θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα χωρίς να μπορεί να κάνει μεταγραφές.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Goal”, οι συγκεκριμένες αποφάσεις του Δ.Σ. της Λίγκας είχαν την άμεση στήριξη του Ολυμπιακού που εκπροσωπήθηκε από τον Γιάννη Μώραλη.

Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του αντιπροέδρου των ερυθρολεύκων: “Δεν μπορεί να γίνει πρωτάθλημα χωρίς Παναθηναϊκό και ΑΕΚ”.

Εν τω μεταξύ, κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. συζητήθηκαν και τα επεισόδια που έγιναν στο ΟΑΚΑ. Ο Δημήτρης Γόντικας εξέφρασε την ικανοποίησή του στον Γιάννη Μώραλη για την αντιμετώπιση του θέματος από τον Ολυμπιακό για να του απαντήσει ο τελευταίος: “Εμείς δεν πρόκειται να στείλουμε DVD”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε