Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Το… έσωσε ο Πετρόπουλος

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το δεύτερο γκολ του Αντώνη Πετρόπουλου σε δύο ματς είναι από τα λίγα θετικά πράγματα που μπορεί να κρατήσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά την ήττα με 2-1 από την Κράσνονταρ. Τρία δοκάρια είχαν οι Ρώσοι. Βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός.

Η Κράσνονταρ ξεκινάει τις υποχρεώσεις της σε μία εβδομάδα και ο Παναθηναϊκός είχε πολλές απουσίες, με αποτέλεσμα οι “πράσινοι” να φαίνονταν μία ταχύτητα πίσω από τους αντιπάλους τους, ενώ παράλληλα είχαν πολλά αμυντικά κενά. Ο Ζοαοζίνιο άνοιξε το σκορ μόλις στο 11’, ενώ στο 30’ ο Ντρίνσιτς είχε δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Παναθηναϊκός εκτέθηκε με μια πολύ όμορφη κάθετη πάσα του Κίσνιακ στον Ιγκνάτιεφ, ο οποίος πέρασε τον Καρνέζη και έκανε το 2-0. Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους ήταν με τον Ζοαοζίνιο, ο οποίος με κοντινή κεφαλιά βρήκε το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα των «πράσινων». 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές του Φερέιρα βοήθησαν την ομάδα του να σταθεί καλύτερα και να κάνει κάποιες καλές ευκαιρίες. Σε μία από αυτές, μετά την σέντρα του Χουχούμη ο Πετρόπουλος με εξαιρετική κεφαλιά μείωσε στο τελικό 2-1. Λίγο πριν το τέλος οι Ρώσοι σημάδεψαν για τρίτη φορά το δοκάρι.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Καρνέζης (46′ Ταμπάκης), Σεϊταρίδης, Βύντρα, Βελάσκες (46′ Πίντο), Ιωαννίδης (46′ Σπυρόπουλος) Λαγός (46′ Δώνης), Βιτόλο, Ζέκα (60′ Μαρίνος), Χριστοδουλόπουλος (65′ Χουχούμης), Σισοκό (46′ Κουσίδης), Τοτσέ (46′ Πετρόπουλος).

Προπόνηση με Αλαφούζο – Την Δευτέρα στην Αθήνα ο Φορναρόλι

Διαβάστε περισσότερα νέα για τις προετοιμασίες των ομάδων

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε