Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Το… γαλλικό κλειδί για την Ευρώπη: Ολυμπιακός – Μονπελιέ (21:45)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Η ευρωπαϊκή προοπτική των “ερυθρόλευκων” περνάει μέσα από το… φλεγόμενο “Καραϊσκάκη” και το παιχνίδι με την Μονπελιέ. Παρακολουθήστε από το NewsIt (21:45, Novasports 2) τη “μάχη” των Πειραιωτών για την συμμετοχή τους στα κύπελλα Ευρώπης και τη νέα χρονιά.

Με δεύτερη νίκη επί της Μονπελιέ, ο Ολυμπιακός θα αγκαλιάσει την τρίτη θέση του ομίλου που οδηγεί στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ και παράλληλα θα έχει σοβαρές ελπίδες πρόκρισης στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Το… σύνθημα για νίκη έδωσε άλλωστε και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, με δηλώσεις του την Δευτέρα.

Με ισόπαλο αποτέλεσμα, θα διατηρήσει το προβάδισμα έναντι των Γάλλων, ενώ με ήττα θα χρειαστεί στη συνέχεια να κάνει την υπέρβαση προκειμένου να αγωνιστεί τον Φεβρουάριο στην Ευρώπη.

Παράλληλα, οι “ερυθρόλευκοι” επιθυμούν να βάλουν ένα τέλος στη κακή παράδοση των τελευταίων ετών στους εντός έδρας αγώνες με τις γαλλικές ομάδες, αφού μετρούν τέσσερις συνεχόμενες ήττες, από τη Μαρσέιγ (0-1), τη Μπορντό (0-1), τη Σεντ Ετιέν (1-3) και τη Λιόν (1-4). Η τελευταία νίκη του Ολυμπιακού κόντρα σε γαλλικό σύλλογο στο “Γ. Καραϊσκάκης” ήταν με αντίπαλο τη Σοσό (1-0) τον Φεβρουάριο του 2005.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών αναμένεται να επιλέξει και πάλι τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια. Ο Σιόβας θα πάρει τη θέση του τραυματία, Κοντρέρας και δίπλα του θα είναι ο Μανωλάς. Στα δύο άκρα ο Τοροσίδης και ο Χολέβας.

Ο Μανιάτης και ο Μοντέστο θα αποτελέσουν τα αμυντικά χαφ, με τον Μασάντο να παίρνει θέση λίγα πιο μπροστά από τους καθαρά αμυντικούς μέσους. Αμπντούν και Γκρέκο θα είναι οι ακραίοι επιθετικοί, ενώ “φουνταριστός” αναμένεται να βρεθεί ο Μήτρογλου μετά από την απουσία του Τζεμπούρ.

“Ο Ολυμπιακός είναι ο βασικός μας αντίπαλος και θέλουμε να τον νικήσουμε”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε