Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Το γεύμα που άλλαξε τα δεδομένα στην ΑΕΚ

Μπάγεβιτς και Αδάμίδης συναντήθηκαν στο εστιατόριο του Σέρβου προπονητή
Μπάγεβιτς και Αδάμίδης συναντήθηκαν στο εστιατόριο του Σέρβου προπονητή, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Το επεισόδιο Μπάγεβιτς – Αδαμίδη θεωρείται λήξαν μετά την τετράωρη συνάντηση που είχαν στο εστιατόριο του Σέρβου προπονητή. Ο Ντούσκο ανέλαβε την ευθύνη και ο πρόεδρος της ΑΕΚ έδωσε σύνθημα ενότητας και στήριξης.   

Το μεσημέρι Μπάγεβιτς και Αδαμίδης ήταν στα μαχαίρια, το απόγευμα τα είπαν γευματίζοντας και το βράδυ “αγαπημένοι” έδειξαν διάθεση να πορευτούν για το καλό της ΑΕΚ.

Μία ημέρα που τα είχε όλα. Στο περιθώριο της κλήρωσης των πλέι οφ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έδειξε με τον πλέον δεικτικό τρόπο τη δυσαρέσκεια του προς το πρόσωπο του Αδαμίδη, από τη μη κλήση των εννέα παικτών που το γλέντησαν την Παρασκευή το βράδυ.
 
Νωρίτερα είχε διώξει από την προπόνηση τον Μπλάνκο διότι ο Αργεντινός δεν υπάκουσε σε εντολή του.

Μετά από όλα αυτά το χάσμα στις σχέσεις των δύο αντρών έμοιαζε αγεφύρωτο. Εντούτοις η παρέμβαση του Πέτρου Παππά ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά και με τους δύο ήταν το πρώτο βήμα.

Το επόμενο και πιο αποφασιστικό έγινε στη συνάντηση που είχαν Μπάγεβιτς, Αδαμίδης, Δημητριάδης, Καπετανάκης και Αρκάδη στο εστιατόριο του Σέρβου προπονητή.

Αν και το κλίμα στην αρχή ήταν βαρύ, στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν σαφώς καλύτερα και στο τέλος έκαναν δηλώσεις ενότητας.

Ο Σταύρος Αδαμίδης ρωτήθηκε για το αν συζήτησαν για το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του Σέρβου τεχνικού.
Εχουμε συζητήσει για τα πάντα και για το μέλλον του κύριου Μπάγεβιτς.”

Ο Μπάγεβιτς στη συνέχεια ανέλαβε την ευθύνη για την αντίδραση του κατά τη διάρκεια της κλήρωσης των πλέι οφ:

Εγώ έχω την ευθύνη για ότι έγινε. Ειχα μία κακή μέρα και μου βγήκε με νεύρα. Είναι δικό μου λάθος. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Το θέμα έληξε λοιπόν και ο Σταύρος Αδαμίδης προανήγγειλε την κλήση σε απολογία των εννέα παικτών:

“Οι παίκτες είναι πληρωμένοι όλοι και είναι υπόλογοι. Πρέπει να είναι υπεύθυνοι για τις πράξεις τους. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες τι θα γίνει με την τιμωρία τους.”

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ αναφέρθηκε και στα επεισόδια που έγιναν στο ΟΑΚΑ, από τα οποία δεν γλίτωσε ούτε το αυτοκίνητο του Νέμεθ

Αυτά που έγιναν είναι ντροπή για την ΑΕΚ. Αυτά μικραίνουν την ΑΕΚ και όχι εγώ και ο κύριος Μπάγεβιτς.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε