Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Το Κ-1, η Ολυμπιάδα του Kick Boxing, έρχεται στην Ελλάδα!

Το Κ-1, η Ολυμπιάδα του Kick Boxing, έρχεται στην Ελλάδα!

Το K-1, η «Ολυμπιάδα» του Kick Boxing παγκοσμίως, που διοργανώνεται τα τελευταία 20 χρόνια στην Ιαπωνία, έρχεται για 1η φορά στην Ελλάδα! Το K-1 World Max 2012 Final 8, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ στο ΟΑΚΑ, με τη συμμετοχή των 8 καλύτερων αθλητών του kick boxing στον κόσμο, που αναδείχθηκαν από τους ημιτελικούς του Μαΐου.

Ανάμεσα στους 8 κορυφαίους, την Ελλάδα εκπροσωπεί ο Μιχάλης Ζαμπίδης, 13 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, που διεκδικεί το τρόπαιο του Κ-1! Οι υπόλοιποι 7 αθλητές που διεκδικούν τη μεγάλη νίκη είναι οι:

Andy Ristie (Σουρινάμ, Ν. Αμερική, Ολλανδική Αποικία),
Andy Souwer (Ολλανδία),
Artur Kyshenko (Ολλανδία),
Chris Ngimbi (Κονγκό),
Murthel Groenhart (Ολλανδία),
Reece McAllister (Μεγ. Βρετανία),
Yasuhiro Kido (Ιαπωνία)

Η ιστορία του Κ-1 ξεκίνησε πριν 20 χρόνια στην Ιαπωνία, πολύ σύντομα όμως κατέκτησε το διεθνές αθλητικό στερέωμα. Στόχος του μεγάλου αυτού θεσμού του Kick boxing είναι να εμπνεύσει τη νεολαία να εντάξει στην καθημερινότητα της τον αθλητισμό και τις πολεμικές τέχνες, παρουσιάζοντας τους κορυφαίους τους είδους σε αναμετρήσεις πλούσιες σε ενέργεια και θέαμα. Πρόκεται για ένα αθλητικό event τεράστιου βεληνεκούς που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον όχι μόνο του ελληνικού κοινού – άλλωστε αγωνίζεται ο μεγαλύτερος Έλληνας Πρωταθλητής – αλλά και της παγκόσμιας κοινής γνώμης.
Η διοργάνωση των τελικών του Κ-1 στην Ελλάδα θα αποτελέσει ένα γεγονός διεθνούς ενδιαφέροντος, που θα προσελκύσει επισκέπτες από όλο τον κόσμο στη χώρα μας και θα αποτελέσει αφορμή για δημιουργία θετικής εικόνας για την Ελλάδα στο εξωτερικό.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα για το μεγάλο αθλητικό γεγονός από την επίσημη σελίδα στο facebook www.facebook.com/K1.Athens, από την επίσημη Ελληνική ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.k-1.gr και από την επίσημη διεθνή ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.k-1.tv !

Εισιτήρια προπωλούνται ηλεκτρονικά στο viva.gr και το boxoffice.gr, και στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα.

Οι βασικές ζώνες των εισιτηρίων είναι τρεις και υπάρχουν οι διακεκριμένες θέσεις ARENA και VIP γύρω από το ring.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε