Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

“Το καλοκαίρι θα προσπαθήσει ο Παναθηναϊκός για Σισέ”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ χάθηκε για τον Παναθηναϊκό αλλά ο Βασίλης Κωνσταντίνου τόνισε ότι η προσπάθεια θα ξαναγίνει το καλοκαίρι.

Ο Γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού μίλησε στον Sentra FM…

Για το αν έχασε επικοινωνιακά ο Παναθηναϊκός από την υπόθεση Σισέ:«Οταν ξεκίνησε η υπόθεση Σισέ δεν ήταν μόνο το επικοινωνιακό, αλλά και το αγωνιστικό κομμάτι. Θα αποκτούσε ηγέτη στα αποδυτήρια, στο γήπεδο με τα γκολ που θα έβαζε θα μας ανέβαζε και θα έδινε και αίγλη στο πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός να ξέρετε ότι παίζει τον επόμενο μήνα του, την ύπαρξή του στην Ευρώπη για την επόμενη σεζόν. Θα πρέπει να κερδίσει τον Πλατανιά και να προκριθεί στο Κύπελλο, τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο που είναι από πάνω, τον Πανθρακικό και την Ξάνθη εδώ, να μικρύνει τη διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και γι αυτό υπήρξε ουσιαστικά η σκέψη να έρθει ο Σισέ εδώ».


Για το ότι χάθηκε ένας ηγέτης:
 «Μέχρι και την επόμενη εβδομάδα θα ψάξει τον ηγέτη ή τους ηγέτες του που θα πλαισιώσουν το υπάρχον σύνολο. Ο Παναθηναϊκός θέλει το Κύπελλο και τη 2η θέση και παρότι είναι δύσκολο θα κυνηγήσει κάποιους μεταγραφικούς στόχους. Αυτούς που θα πάρει, αν τους πάρει δεν θα τους πάρει για φέτος μόνο. Προγραμματίζει την επόμενη σεζόν. Αν ερχόταν ο Σισέ θα ερχόταν για να ανανεωθεί για άλλον ένα χρόνο. Δεν το αφήνει ο Παναθηναϊκός το θέμα Σισέ. Υπάρχουν πολύ καλές σχέσεις. Παραμένει ανοιχτό το θέμα για το καλοκαίρι, όταν θα έχει φτιάξει πλέον το πλάνο του για τη νέα χρονιά».

Για το πλάνο της επόμενης ημέρας:
 «Το ξέραμε ότι είναι δύσκολο το πλάνο με το οποίο από εδώ και πέρα πρέπει να φτιάξει και να χτίσει ο Παναθηναϊκός, που πρέπει να προγραμματίζει την καινούρια ομάδα και την καινούρια διοίκηση που θα τρέξει τα θέματα. Με την νέα διοικητική σύνθεση θα προσπαθήσει να υπάρξει ενότητα για να υπάρξει σιγά σιγά, συνεργασία σε όλα τα πόστα και όλοι μαζί να τρέξουμε τα θέματα για να ξανά κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου, καθώς αυτός είναι ο χρηματοδότης. Αρα θα πρέπει να υπάρχει σταθερή διοίκηση και σταθερή ομάδα για να αποκτηθεί η εμπιστοσύνη του κόσμου».

Για τον αν χάνεται η εμπιστοσύνη του κόσμου με περιπτώσεις Σισέ:
 «Δεν πάει να πει το ότι δεν ήρθε τώρα ότι δεν θα μπορεί να έρθει το καλοκαίρι. Κι όχι μόνο ο Σισέ, αλλά κι άλλοι παίκτες κλάσης. Απλά τώρα υπάρχει μεγάλη εκτίμηση στον Σισέ, θα έφερνε τον κόσμο στο γήπεδο. Θα υπήρχε μια κίνηση επικοινωνιακή. Αλλά δεν είναι μόνο ο Σισέ. Από εκεί και πέρα θα ακολουθήσουν και τα νέα παιδιά και οι ακαδημίες και τα Ελληνόπουλα. Θα πρέπει να μπούμε στα δεδομένα της UEFA».

Για τις μεταγραφές του Γενάρη:
 «Δεν μπορώ να απαντήσω. Αυτό το θέμα το χειρίζεται ο Ελευθεράκης. Ναι μεν είμαι ενήμερος, αλλά αυτά αλλάζουν από μέρα σε μέρα. Δεν θέλω όμως να μπαίνω σε άλλα λημέρια».

Αρνήθηκε το περιβραχιόνιο ο Σπυρόπουλος

Ρίχνει “δίχτυα” στη Μπουντεσλίγκα ο Παναθηναϊκός – Εξετάζει τον Μπεργκ

“Ναυάγησε” του Σισέ στον Παναθηναϊκό – Η ΚΠΡ τον…έστειλε Κατάρ

Σισέ: Υπόσχομαι να τα πούμε σύντομα!

“Πρόκληση ο Παναθηναϊκός – Δεν μου αρέσουν οι διαρροές”

Η ΚΠΡ πήρε Ρεμί και ο Σισέ δεν.. χωράει!

Ετοιμάζει για βασικούς Βύντρα και Μπουμσόνγκ ο Φάμπρι!

Στον “αέρα” η επιστροφή του Σισέ στον Παναθηναϊκό

Απίθανη ομιλία Φάμπρι στους παίκτες του Παναθηναϊκού!

Η ΚΠΡ θέλει Κατάρ, ο Σισέ Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε