Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Το καλύτερο δώρο στον “τετρακοσάρη” Αναστόπουλο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο προπονητής του ΟΦΗ συμπλήρωσε 400 αγώνες στους πάγκους και οι παίκτες του έκαναν αυτό που ήθελε. Νίκησαν με 2-0 τη Βέροια και επέστρεψαν στις επιτυχίες.

Οι Κρητικοί ήταν σε όλη τη διάρκεια καλύτεροι και δίκαια πήραν το τρίποντο, φτάνοντας στους 13 βαθμούς. Ο Σίσιτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής αφού μοίρασε και τα δύο τέρματα της ομάδας του.

Στο 41′ ο Σλοβένος εκτέλεσε κόρνερ και ο Σόουζα με εξαιρετική προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Βέροιας μετουσιώνοντας την υπεροχή του ΟΦΗ.

Οι γηπεδούχοι και στο δεύτερο μέρος ήταν καλύτεροι κξαι στο 58′ εξασφάλισαν ουσιαστικά τη νίκη όταν ο Σίσιτς μπήκε στην περιοχή, γύρισε τη μπάλα και ο Λαμπρόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Η Βέροια έμεινε για 5ο σερί ματς χωρίς νίκη ενώ ο ΟΦΗ διατήρησε το εντός έδρας αήττητο.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Βερόν, Κουτσιανικούλης (77′ Ζορμπάς), Παπάζογλου (63′ Βιτώρος), Βάντο, Κουρδάκης, Ζαχαράκης, Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης (78′ Μπούρμπος), Σόουζα, Σίσιτς.

Βέροια (Νίκος Καρύδας): Λόπεζ, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Καλί, Ορέστες, Καλογέρης, Καλτσάς (84′ Παυλίδης), Ζε Βιτόρ, Ολαϊτάν, Κόστλι (64′ Μορένο), Ιωάννου (83′ Μπελόν)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε