Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Το “κάστρο” δεν έπεσε – Ούτε ο Ολυμπιακός πέρασε από τη Νέα Σμύρνη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μετά τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη ούτε ο Ολυμπιακός κατάφερε να φύγει νικητής από την “Πλατεία” μετά το 1-1 με τους “κυανέρυθρους” που είναι και η πρώτη του ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Με δέκα από το 73΄οι “ερυθρόλευκοι” λόγω αποβολής του Ριέρα. Δείτε το βίντεο.

 
Οι “ερυθρόλευκοι” με τους Ριέρα και Μιράλας να έχουν… κέφια κυνήγησαν το γκολ σχεδόν από το 1ο λεπτό. Μόλις στο 2΄ο Μάχο βγήκε νικητής στο τετ α τετ με τον Ισπανό, ενώ στο 14΄μπλόκαρε τη μπάλα μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Βέλγου. Ριέρα και Μιραλάς συνεργάστηκαν στο 43΄ με τον δεύτερο να νικάει τον Αυστριακό τερματοφύλακα πετυχαίνοντας το 11ο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έδωσαν προτεραιότητα στην διατήρηση των κεκτημένων και απείλησαν με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ριέρα στο 58΄. Δέκα λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος, χωρίς να έχει απειλήσει ιδιαίτερα μέχρι τότε την εστία του Πάρντο, κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα. Μετά την σέντρα του Σάμαρη ο Μοντεστό στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε με δύναμη τη μπάλα στο πρόσωπο του Σβέρκος και στη συνέχεια αυτή κατέληξε στα δίχτυα . Το γκολ αυτό έδωσε πνοή στους γηπεδούχους οι οποίοι είχαν περισσότερες δυνάμεις από το 70΄και μετά και κυνήγησαν τη νίκη.
 
Στο 73΄ο Άλμερτ Ριέρα πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια αντικρίζοντας απευθείας την κόκκινη κάρτα του Παμπορίδη λόγω της ενέργειας του να κλωτσήσει εκτός φάσης τον Κοντοέ. Παρά την πίεση που άσκησαν οι παίκτες του Τάκη Λεμονή το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε με τον Ολυμπιακό να γνωρίζει την πρώτη του ισοπαλία στο πρωτάθλημα μετά από 20 νίκες και τρεις ήττες.
 
Αντίθετα ο Πανιώνιος μπορεί να υπερηφανεύεται πως μέσα στο “σπίτι” του δεν μπόρεσε να νικήσει κανείς από τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη.
 
Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Μάχο, Γιόνσον, Λάτκα, Σιόβας, Κοντοές, Κβιρκβέλια, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί (46′ Σβέρκος), Σάμαρης (83′ Αναστασόπουλος), Τσότσαλιτς, Μπάλαμπαν (88′ Κούκετς)

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Α. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο (36′ λ. τρ. Χολέμπας), Μανιάτης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα (83′ Ρόμενταλ), Φουστέρ, Ντουντού, Ριέρα, Μιραλάς, Τζεμπούρ (66′ Μοϊσές).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε