Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Το…κάστρο της Τρίπολης – Νίκη “ανάσα” για τον Αστέρα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Για έβδομο εντός έδρας παιχνίδι ο Αστέρας Τρίπολης διατήρησε το αήττητο και επικρατώντας με 1-0 του Παναιτωλικού πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα.

Το LIVE του αγώνα

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, χωρίς ωστόσο να είναι ιδιαίτερα απειλητικοί. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημείωσε ο Πιπίνης στο 35ο λεπτό όταν μετά την σέντρα σουτ που επιχείρησε ο Μπλάζιτς ξεγελάστηκε από την πορεία της μπάλας και… βοήθησε ώστε να καταλήξει στα δίχτυα του.

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Αστέρας πίεσε για ένα δεύτερο γκολ, όμως στο δεύτερο 45λεπτο φρόντισε να κρατήσει το προβάδισμα με αποτέλεσμα ο ρυθμός να πέσει. Από την άλλη ο Παναιτωλικός δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων, ενώ αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο στο τελευταίο εικοσάλεπτο όταν η τρίτη αλλαγή του Τεννέ, ο Θεοδωρίδης, τραυματίστηκε δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο ματς.

Πάντως οι Αγρινιώτες διαμαρτυρήθηκαν δικαίως για πέναλτι στο 78ο λεπτό όταν μετά το γύρισμα του Παλαιολόγου, η μπάλα βρήκε στο απλωμένο χέρι του Ράγιος.

Ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε αήττητος και στο 7ο φετινό του εντός έδρας ματς και έφτασε τους 15 βαθμούς. Έναν λιγότερο από τον Παναιτωλικό.

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης):
Χακόμπο, Τσαμπούρης (46’ Ναβάρο), Πουλίδο, Κουρμπέλης, Πιπίνης (80’ Φορμίκα), Μπρέσκα, Χουανίτο, Αργυρόπουλος, Ράγιος, Ουσέρο (70’ Λαδάκης), Περόνε.

Παναιτωλικός (Τεννές):
Μπλάζιτς, Σιόντης (46’ Μουμίν), Ετζεγκουέλε, Ντολεζάι, Παλαιολόγος, Καμαρά, Μητρόπουλος, Ρότσα, Κούσας, Μπουμάλ (52’ Καραμαλίκης), Πασάς (67’ Θεοδωρίδης).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε