Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Το καθρεφτάκι της Barbie, το ουίσκι του Γκοβού και το ζωντανό ποντίκι

Η κατάσταση “μυρίζει” μπαρούτι στον Παναθηναϊκό, αλλά οι παίκτες του μάλλον έχουν παρασυρθεί περισσότερο από το κλίμα των ημερών. Με αρκετή δόση χιούμορ τα δώρα που αντάλλαξαν στην Παιανία.

Η ιδέα ήταν του Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος κάνει τα πάντα για να γίνει το κλίμα πιο ανάλαφρο, μέσα στην ομάδα. Οι περισσότεροι από τους συμπαίκτες του ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του να ανταλλάξουν δώρα μεταξύ τους για τα Χριστούγεννα.

Ο Γάλλος έδωσε το σύνθημα όταν πρόσφερε στον Σίντνεϊ Γκοβού μια κούτα τσιγάρα και ένα ουίσκι, στο οποίο είχε κολλήσει μια φωτογραφία του συμπατριώτη του.

Ένα ακόμα “θύμα” του χιούμορ των συμπαικτών του ήταν ο Λουίς Γκαρσία, στον οποίο δώρισαν ένα καθρεφτάκι της Barbie για να ελέγχει πως είναι τα μαλλιά του, καθώς ως γνωστόν είναι παθιασμένος με αυτά.

Ο Γιώργος Καραγκούνης με έκπληξη είδε το δικό του δώρο που ήταν ένα ζωντανό ποντίκι. Έμπνευση για το δώρο αυτό αποτέλεσαν τα…αυτιά του Έλληνα διεθνή!

Ο Νίνης έδωσε στον Λέτο μια τσάντα με τέσσερις μπάλες, για να του πεί ότι κάνει κατάχρηση όταν έχει τη μπάλα στην κατοχή του.

Ο Έμπεν έδωσε στον Ζεσουάλδο Φερέιρα ένα FIFA MANAGER για να μάθει να…προπονεί, ο Αντώνης Πετρόπουλος έλαβε ένα λουράκι για το σκύλο του, γιατί τον χάνει συνεχώς. Τέλος, στον Νταμιέν Πλεσί δόθηκε ένα κουτί με δημητριακά, επειδή είναι “εθισμένος” σε αυτά.

Το δώρο του Τζιμπρίλ Σισέ ήταν ένα τηλεκατευθυνόμενο… προφανώς λόγω της ικανότητας του να κατευθύνει τη μπάλα εκεί που θέλει!

Σισέ: Εμείς θα το πάρουμε ξανά!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε