Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Το “κόκκινο” στοίχημα με Τζιμπούρ, η “κίτρινη” απάντηση με Γεωργιάδη και η “πράσινη” επιθυμία του μάνατζερ

Η μετεγγραφή του Τζιμπούρ στον Ολυμπιακό αποτελεί σίγουρα το μεγαλύτερο “μπαμ” του Γενάρη. Πώς θα αντιδράσει η ΑΕΚ. Τι έγινε με τον μάνατζερ.

Το απόγευμα της Παρασκευής οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ράφικ Τζιμπούρ, προσθέτοντας έναν “τρομοκράτη” στο ρόστερ τους ενώ πέτυχαν και μία επικοινωνιακή νίκη.

Το ρίσκο που πήρε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για άλλους είναι μεγάλο και για άλλους όχι. Το δεδομένο είναι ότι οι πειραιώτες απέκτησαν έναν ποιοτικότατο παίκτη “τσάμπα”, ενώ η ΑΕΚ είχε δαπανήσει 3 εκατομμύρια ευρώ πριν από 3,5 χρόνια. 

Ο κίνδυνος που ελοχεύει είναι ο Τζιμπούρ να δημιουργήσει προβλήματα στα αποδυτήρια του Γ. Καραϊσκάκης κάτι που άλλωστε έκανε σε όλες τις ομάδες που έχει περάσει.

Για τον παίκτη είναι μία από τις τελευταίες του ευκαιρίες να δείξει την αξία, για τον Ολυμπιακό είναι ένα στοίχημα και για τον Βαλβέρδε ένας ευχάριστος (μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου) πονοκέφαλος.

Η απάντηση της ΑΕΚ

Η Ένωση για να ξεφορτωθεί τον παίκτη χωρίς να χρειαστεί να δώσει όλα τα λεφτά του συμβολαίου, ήρθε σε συμβιβασμό χωρίς όρους. Στην ΑΕΚ γνώριζαν ότι ο γαλλοαλγερινός είναι πιθανό να συνεχίσει σε άλλη ομάδα της Ελλάδας, όμως πήραν το ρίσκο και “έχασαν”.

Στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ κάνουν λόγο για ανήθικη συμπεριφορά του Τζιμπούρ, για στημένο επεισόδιο με τον Χιμένεθ και σε αυτό τους τον ισχυρισμό έχουν σύμμαχο τον πρώην μάνατζερ του παίκτη.

Επίθεση Τζιμπούρ σε Αδαμίδη και η απάντηση στον μάνατζερ

Η επικοινωνιακή ήττα για να επουλωθεί χρειάζεται απάντηση. Και αυτή θέλουν να είναι ο Γεωργιάδης του Πανσερραϊκού. Η ΑΕΚ θα ανεβάσει την προσφορά της για να αποκτήσει τον νεαρό μεσοεπιθετικό, αλλά η απόσταση από τις αξιώσεις του Θεοδωρίδη επαραμένει μεγάλη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε