Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Το κράξιμο του Πικέ και η πληρωμένη απάντηση του Ράμος!

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ζεράρ Πικέ δεν χάνει ευκαιρία να κράξει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά το φιλικό της Ισπανίας με την Γαλλία, ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα τα… έχωσε και πάλι στη “Βασίλισσα”, με τον Σέρχιο Ράμος να μην αφήνει ασχολίαστες τις δηλώσεις του.

“Δεν μου αρέσουν οι αξίες που πρεσβεύει η Ρεάλ, αν και έχω αρκετούς παίκτες που παίζουν εκεί με τους οποίους είμαι φίλος. Ειδικά ο τρόπος με τον οποίο “κινούν” τα νήματα οι διοικούντες. Ίσως τελικά να έφταιγε το γεγονός πως φορούσαμε λευκά τελικά”, δήλωσε ο Πικέ.

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης φρόντισε άμεσα να απαντήσει στον συμπαίκτη του στην Εθνική, τονίζοντας ότι τους Μαδριλένους θα τους ενοχλούσε αν τέτοιες δηλώσεις έκανε ένας παίκτης με προσωπικότητα σαν του Ινιέστα.

“Επειδή δεν του αρέσει του Πικέ δεν σημαίνει ότι εμείς θα αλλάξουμε τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει η Ρεάλ Μαδρίτης ως σύλλογος. Αν αυτές οι δηλώσεις γίνονταν από τον Ινιέστα, ναι θα ενοχλούσαν, όμως από τη στιγμή που τις κάνει ο Πικέ, δεν μας απασχολούν ως Ρεάλ. Τον ξέρουμε, είναι κομμάτι του χαρακτήρα του και δεν μας επηρεάζει”, σχολίασε ο Ράμος.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε