Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Το… Κρητικό ορεκτικό πριν το ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Το… Κρητικό ορεκτικό πριν το ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Το Κυριακάτικο ματς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό κλέβει την παράσταση στην 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Η αυλαία ανοίγει το Σάββατο με τη δοκιμασία του Ολυμπιακού στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ να επισκιάζει τα κρίσιμα ματς Κέρκυρα – Πλατανιάς και Πανθρακικός – Ατρόμητος.

17.15 Κέρκυρα – Πλατανιάς

Η Κέρκυρα παίζει το τελευταίο της χαρτί για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής. Σε περίπτωση ανεπιτυχούς αποτελέσματος οι Φαίακες θα πρέπει να αρχίσουν το σχεδιασμό τους για τη Football League της επόμενης περιόδου αφού στην καλύτερη περίπτωση η διαφορά της από την 14η θέση θα μείνει στους 6 βαθμούς. Ο Πλατανιάς μετά τις 3 συνεχόμενες νίκες του ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη αλλά ακόμη δεν μπορεί να θεωρεί ότι έχει εξασφαλίσει την παραμονή του.

17.15 Πανθρακικός – Ατρόμητος

Ο Πανθρακικός φάνηκε να ξεπερνάει την… κοιλιά που έκανε στο πρωτάθλημα αλλά μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού ακολούθησε η ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα και η ήττα από τον Πανιώνιο. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται βαθμούς για να νιώσουν ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια αλλά ο Ατρόμητος θα πάει στη Θράκη με στόχο να διατηρήσει το αήττητο των 4 τελευταίων αγώνων. Οι Περιστεριώτες δεν έχουν σκοράρει στα τρία τελευταία ματς και θα προσπαθήσουν να το κάνουν κόντρα στον Πανθρακικό.

19.30 ΟΦΗ – Ολυμπιακός

Οι Κρητικοί μετρούν τρεις συνεχόμενες ήττες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (3-1) και γνωρίζουν ότι δεν απέχουν πολύ από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Ολυμπιακός αν πάρει τη νίκη στα δύο επόμενα ματς εξασφαλίζει και μαθηματικά το 40ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και σίγουρα δεν θα πάει για… τουρισμό στην Κρήτη.

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής


Σάββατο 2 Μαρτίου

17.15 Κέρκυρα – Πλατανιάς
17.15 Πανθρακικός – Ατρόμητος
19.30 ΟΦΗ – Ολυμπιακός

Κυριακή 3 Μαρτίου

15.00 Λεβαδειακός – Ξάνθη
17.15 ΠΑΟΚ – Πανιώνιος
17.15 ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης
19.30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Δευτέρα 4 Μαρτίου

19.30 Βέροια – Άρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε