Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Το “ξεκατίνιασμα”, οι αποχωρήσεις και οι μετεγγραφές

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Κανείς από τους φίλους του Παναθηναϊκού δεν φανταζόταν ότι μία χρονιά στην οποία πανηγύρισαν το νταμπλ θα ολοκληρωνόταν μέσα σε κλίμα αβεβαιότητας και αναταραχής.

Η συνέντευξη του Νίκου Νιόπλια έβγαλε στο φως πράγματα που λίγο πολύ ήταν γνωστά αλλά είναι διαφορετικά να τα λέει ο άνθρωπος που οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση του νταμπλ και διαφορετικό να υπάρχουν απλά πληροφορίες.

Έξαλλος ο Νιόπλιας τα… έχωσε σε όλους

Η ΠΑΕ, όσοι έχουν μείνει τουλάχιστον σε αυτή, δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τα όσα είπε ο τέως τεχνικός της ομάδας όμως η αλήθεια είναι ότι η συνέντευξη Νιόπλια ήταν ένα ακόμη χτύπημα στον πληγωμένο Παναθηναϊκό.

“Έξω από τον Παναθηναϊκό”

Από το στόχαστρο του Νιόπλια δεν ξέφυγε ούτε ο Κάρλος Φρέιτας ο οποίος λίγο αργότερα τόνιζε ότι δεν τον αγγίζουν τέτοια πράγματα.

Φρέιτας: Δεν με αγγίζουν αυτά

Οι αποχωρήσεις

Ο Παναθηναϊκός θέλει να απαλλαγεί από κάποια βαριά συμβόλαια και το πρώτο από αυτά είναι του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο βραζιλιάνος αναζητεί το νέο σταθμό της καριέρας του και οι πράσινοι τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει. Εκτός ομάδας ουσιαστικά βρίσκονται και οι Λουίς Γκαρσί, Φερνάντεζ, ενώ πιθανότατα θα αποχωρήσει και ο Πλεσί.

Και Γέντρισεν και Ρινάουντο

Οι δύο παίκτες εμφανίζονται κλεισμένοι αλλά για να προχωρήσει η οποιαδήποτε κίνηση θα πρέπει να γίνει πρώτα το διοικητικό συμβούλιο και να εγκριθεί το μπάτζετ. Αυτό είναι προγραμματισμένο για τις 7 του Γενάρη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε