Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Το ξέσπασμα του “παγκόσμιου” Έλληνα: Έκανα προπόνηση στο κρύο

ΦΩΤΟ NEWSIT

Ο Δημήτρης Χονδροκούκης έκανε έναν ολόκληρο λαό υπερήφανο, με το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης. Έφτασε στην Ελλάδα ο 24χρονος “χρυσός” άλτης, ο οποίος εμφανίστηκε χαρούμενος απ’ την επιτυχία του αλλά κατηγόρησε την Πολιτεία επειδή δεν τον βοήθησε καθόλου στην προετοιμασία του.

Η επιτυχία του Δημήτρη Χονδροκούκη κρύβει μέσα της την ελπίδα ενός ολόκληρου λαού, ότι μπορεί να σηκώσει κεφάλι και να πετύχει βασισμένος στις δικές του δυνάμεις.

ΦΩΤΟ NewsIt

Επίσης, το χρυσό αυτό μετάλλιο απέδειξε πως ο ελληνικός στίβος ζει, έστω και με δυσκολίες που υπάρχουν, σε μία χρονιά που έχουμε και τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.

ΦΩΤΟ NewsIt

Ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής έφτασε στο “Ελ. Βενιζέλος” το απόγευμα της Δευτέρας, χωρίς πάντως να υπάρχει εκεί κάποιος εκπρόσωπος από την Πολιτεία, όπως άλλωστε είχε ζητήσει και ο πατέρας του σε δηλώσεις του στο NewsIt.

ΦΩΤΟ NewsIt

Οι Δημήτρης Χονδροκούκης σάστισε κατά την άφιξή τους στο “Ελ. Βενιζέλος”, όταν αντίκρισε μπροστά του δεκάδες δημοσιογράφους και αρκετές κάμερες (μαζί του ήταν και ο 4ος στο ύψος Κώστας Μπαντανιώτης).

ΦΩΤΟ NewsIt

Στις δηλώσεις του, ο παγκόσμιος πρωταθλητής μίλησε για τις αντίξοες συνθήκες κάτω απ’ τις οποίες προετοιμάστηκε, τονίζοντας πως δεν είχε θέρμανση, ούτε καν ζεστό νερό.

Απ’ την μεριά του, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Σεβαστής μίλησε για τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουν στην προετοιμασία τους οι Έλληνας αθλητές, τονίζοντας πως υπάρχουν φορές που οι ολυμπιακές εγκαταστάσεις δεν καλύπτουν τις προϋποθέσεις, έτσι ώστε οι Έλληνες αθλητές να γυμναστούν απρόσκοπτα και χωρίς προβλήματα.

Ο δρόμος  για την επιτυχία του Δημήτρη Χονδροκούκη δεν ήταν στρωμένος με… ροδοπέταλα. Πάλεψε και αγωνίστηκε για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες, δίχως τη στήριξη της Πολιτείας.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο πατέρας του, Κυριάκος Χονδροκούκης δήλωσε στο NewsIt πως δε θέλει κανένας πολιτικός να φωτογραφηθεί με το παιδί του και να “εκμεταλλευθεί” την επιτυχία του.

Δείτε τι δήλωσε ο πατέρας του 24χρονου “χρυσού” άλτη απ’ το αεροδρόμιο στην κάμερα του NewsIt:

Διαβάστε ακόμα…

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Λαγάνης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε