Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Το ξέσπασμα του Χουλκ – Στα… άκρα με Σπαλέτι (VIDEO)

Το ξέσπασμα του Χουλκ – Στα… άκρα με Σπαλέτι (VIDEO)

Η Ζενίτ πήρε την πρόκριση για τους “32” του Γιουρόπα Λιγκ με νίκη στην έδρα της Μίλαν, αλλά έγινε… άνω-κάτω από το θερμό επεισόδιο μεταξύ Χουλκ και Σπαλέτι. “Ίσως φύγω τον Ιανουάριο”, δήλωσε ο Βραζιλιάνος, με τον Ιταλό τεχνικό να τονίζει πως προτιμάει να έχει ευχαριστημένο τον πρόεδρο της ομάδας!

Η επιλογή του Λουτσιάνο Σπαλέτι να κάνει αλλαγή τον Χουλκ δέκα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα με τη Μίλαν, εκνεύρισε τον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Ο Χουλκ δε δίστασε να επιτεθεί φραστικά στον προπονητή του, Λουτσιάνο Σπαλέτι, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του για την αλλαγή του, λέγοντάς του πως: “Τελείωσες!”. Μάλιστα, υπήρξε συνέχεια και μετά τον αγώνα με δηλώσεις των δύο ανδρών.

“Είμαι θερμόαιμος. Παραδέχομαι ότι έκανα λάθος, αλλά είναι πάντα δύσκολο για έναν παίκτη να αποδεχθεί την αλλαγή. Είμαι καλά στη Ζενίτ, η πόλη είναι πανέμορφη και η οικογένειά μου είναι καλά, αλλά αν δεν λυθεί κατάσταση με τον προπονητή θα μπορούσα να φύγω από την ομάδα”, είπε ο Χουλκ για να απαντήσει ο Σπαλέτι:

“Ο Χουλκ μπορεί να λέει ό, τι θέλει, αλλά πρέπει να σέβεται τους ρόλους. Είμαι 20 χρόνια προπονητής, δεν δημιουργώ προβλήματα και κάνω αυτό που νομίζω ότι χρειάζεται να γίνει. Δεν θα διστάσω να τον αλλάξω ξανά. Αν θέλει να φύγει, αυτό δεν είναι πρόβλημα”.

Διαβάστε ακόμα…

Η Ελλάδα είναι η 5η πιο διεφθαρμένη χώρα

Φεύγει και η εταιρεία στοιχημάτων William Hill από την Ελλάδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε