Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Το “κυνήγι” του χρήματος συνεχίζεται στην ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η διοίκηση της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ συνεχίζει να αναζητά την εισροή ρευστού στα ταμεία της, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν στον φάκελο που έχει στα χέρια της η ΟΥΕΦΑ. Οι σκέψεις για μίνι διαρκείας στα πλέι οφ και οι δυσκολίες που υπάρχουν

Αυτό που προέχει για τους ανθρώπους της διοίκησης είναι να πληρωθεί ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και κάποιοι μάνατζερ, ώστε να είναι εντάξει ο σύλλογος ως προς τις υποχρεώσεις του προς τον φάκελο που έχει σταλθεί στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Αν αυτό δεν συμβεί, τότε είναι πολύ πιθανή η ποινή ευρωπαϊκού αποκλεισμού στην Ένωση. Από την πλευρά του ο Ανδρέας Δημητρέλος ασκεί πιέσεις προς το Νίκο Νοτιά για να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του (του έχουν ζητηθεί 120.000 ευρώ, τα οποία ακόμα δεν έχουν δοθεί).

Την ίδια στιγμή, οι προσπάθειες του Ντέμη Νικολαΐδη να βρει νέους επενδυτές και χορηγούς δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, αφού δεν βοηθά και η υπάρχουσα οικονομική συγκυρία.

Πάντως, οι διοικούντες της ομάδας σκέφτονται την έκδοση διαρκείας για την διαδικασία των πλέι οφ (έτσι θα υπάρξει τόσο οικονομική όσο και ψυχολογική βοήθεια στην ομάδα), αλλά στο εγχείρημα αυτό υπάρχουν προβλήματα με την Eφορία στην οποία η ΑΕΚ χρωστάει χρήματα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε