Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

“Το κύπελλο θα το πάρει ο Ατρόμητος”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Την σιγουριά του ότι η ομάδα του Περιστερίου θα κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ εξέφρασε ο Ανρί Καμαρά. Το… όνειρο πραγματικότητα μπορεί να κάνει η ομάδα των Δυτικών προαστίων, σύμφωνα με τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη.
Την απόλυτη αισιοδοξία του για την επιτυχία του Ατρόμητου στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ το Σάββατο (30/4), εξέφρασε με δηλώσεις του στο media day των “κυανόλευκων” ο Σανρί Καμαρά.
 
Ο έμπειρος επιθετικός, που εμφανίστηκε με νέα και… ιδιαίτερη κόμμωση (σχημάτισε τον αριθμό 7), υποστήριξε ανοικτά ότι ο δεύτερος τη τάξει θεσμός της χώρας θα καταλήξει στο Περιστέρι.
 
“Οι πιθανότητες δεν είναι 50-50. Το Κύπελλο θα το πάρει ο Ατρόμητος. Μου αρέσει πολύ ο αριθμός 7, γι’ αυτό τον έχω στη φανέλα μου, γι’ αυτό τον έβαλα και στο κεφάλι μου. Αν νιώσω καλά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Ατρόμητος θα κερδίσει, ήταν τα λόγια του Καμαρά .
 
Απ’ την μεριά του, ο τερματοφύλακας της ομάδας, Χρυσόστομος Μιχαηλίδης εξέφρασε την άποχη πως ο Ατρόμητος μπορεί να κάνει το… όνειρο πραγματικότητα!
 
“Δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα-σταθμό. Θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα. Νομίζω ότι δεν υπάρχουν φαβορί σε αυτά τα παιχνίδια και ότι το θέλουμε περισσότερο από την ΑΕΚ. Έχουμε μεγάλο κίνητρο και θα το αποδείξουμε το Σάββατο. Δεν παίζει ρόλο ότι έχω παίξει στην ΑΕΚ στο παρελθόν. Αγωνίζομαι ήδη έξι χρόνια στον Ατρόμητο και θέλω να το πάρει η ομάδα μου”.
 
Σαγκανόφσκι: “Είναι σημαντική η μέρα του τελικού για εμάς. Το ματς είναι 50-50 και θεωρώ ότι αν πάρουμε το κύπελλο είναι ένας εύκολος δρόμος για να προκριθούμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του χρόνου”.
 
Nάστος: “Είναι μεγάλη μέρα για την ομάδα μας. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά γι’ αυτό το παιχνίδι, πρέπει όμως να καταλάβουμε ότι σημασία έχει η νίκη. Κανείς δε θυμάται το δεύτερο σε τέτοια ματς. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να σηκώσουμε την κούπα”.
 
Σκόνδρας: “Ήταν ένα όνειρο για μένα και για την ομάδα αυτός ο τελικός. Θέλουμε δουλειά γι’ αυτό το παιχνίδι και φυσικά θέλουμε πολύ να το πάρουμε. Έχουμε μεγάλη δίψα γι’ αυτό το τρόπαιο. Θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας και πιστεύω ότι μπορούμε να βγούμε νικητές”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε