Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

“Το ματς με την Ν. Κορέα θα κρίνει την πορεία μας”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Γιούρκας Σεϊταρίδης και Κώστας Χαλκιάς μίλησαν για την κρίσιμη πρεμιέρα της Εθνικής μας ομάδας απέναντι στους Νοτιοκορεάτες.

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει για τν πρώτο αγώνα της Εθνικής στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής. Η κρισιμότητα της αναμέτρησης κόντρα στη Νότια Κορέα είναι δεδομένη κάτι που τόνισε και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης:

“Ως το Σάββατο θα δουλέψουμε στην τακτική για να παρουσιαστούμε κατά το δυνατόν πιο έτοιμοι. Η Νότια Κορέα είναι μία ομάδα που μάχεται όλο το 90λεπτο, έχει καλή τακτική, τεχνική και αλληλοκάλυψη. Μοιάζει αρκετά με τη Βόρεια Κορέα, που αντιμετωπίσαμε σε φιλικό. Εμείς θα πρέπει να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι και να αποφύγουμε τα λάθη. Υπερτερούμε στα στημένα λόγω ύψους, εμπειρίας και ικανότητας κάποιων ποδοσφαιριστών μας.

Περιμένουμε τη μεγαλύτερη δυνατή συμπαράσταση από τους Έλληνες που θα βρεθούν στο γήπεδο για να μας υποστηρίξουν. Θέλουμε να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι για να νιώσουμε ότι παίζουμε στο σπίτι μας, στην έδρα μας.”
 
Αναφερόμενος στην αγωνιστική του ετοιμότητα, ο διεθνής αμυντικός είπε: 

Αισθάνομαι αρκετά καλά, παίρνω μέρος στις προπονήσεις και στη συνέχεια θα είμαι ακόμα καλύτερα. Εκείνο που θέλουμε είναι να μην έχουμε τραυματισμούς στην ομάδα.”

Από την πλευρά του ο Κώστας Χαλκιάς μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη Νότια Αφρική: 

Προσπαθούμε ακόμα να προσαρμοστούμε. Οι άνθρωποι είναι πάντως φιλόξενοι. Όσο για την απόφαση της FIFA, πιστεύω πως ό,τι γίνεται για να βοηθήσει το ποδόσφαιρο είναι καλό.

Το ότι βρισκόμαστε εδώ είναι ήδη μία επιτυχία. Είναι μια γιορτή κι εμείς θα πρέπει να παίξουμε χωρίς άγχος αυτό που μπορούμε. Αν συμβεί αυτό, πιστεύω ότι θα προσθέσουμε άλλη μία σελίδα επιτυχίας στον ελληνικό αθλητισμό. Όλα τα παιδιά είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, όπως συνέβη όλα αυτά τα χρόνια.”

Όσον αφορά στο αν η Εθνική έχει κάποιο κλειδί για να αντιμετωπίσει την Νότια Κορέα:

“Η  Ελλάδα στηρίζεται στην ομαδικότητα, αυτό είναι το όπλο μας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Αυτό κάναμε στο παρελθόν, αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τώρα». 

Το NewsIt στη Ν. Αφρική – Καλημέρα Ντέρμπαν

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε