Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Το ματς της χρονιάς για τον Αστέρα Τρίπολης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι “Αρκάδες” βρίσκονται μία θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και η αναμέτρηση με τον Πανθρακικό έχει χαρακτήρα τελικού.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Βαγγέλη Βλάχο αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μαρσελάο την ώρα που αμφίβολος είναι ο Έντερ. Παράλληλα εκτός είναι και ο Καρέρα. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του στο ματς της χρονιάς με τον Αστασόπουλο κάτω από τα δοκάρια, ενώ θέση στην αρχική ενδεκάδα θα πάρει και πάλι ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Λαζαρίδης, ο οποίος ήταν στον πάγκο τις τελευταίες δύο αναμετρήσεις.

Παράλληλα δεν θα πρέπει να αποτελέσει έκπληξη η συμμετοχή του Λιονέλ Ρίος στο αρχικό σχήμα, σε περίπτωση που ο Έντερ δεν καταφέρει να προπονηθεί το Σάββατο. Πιο συγκεκριμένα το 4-2-3-1 θα είναι και πάλι το σύστημα που θα παραταχθεί η ομάδα. Ο Αναστασόπουλος θα είναι ο τερματοφύλακας. Ο Φυτανίδης θα είναι δεξιά και ο Ουριμπάρι αριστερά. Ο Λαζαρίδης και ο Μπαρτολίνι θα είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί. Ο Μπαστία και ο Καρντόσο θα είναι τα αμυντικά χαφ ενώ οι τρεις που θα είναι πίσω από τον Τσέζαρεκ, θα είναι οι Ριος ή Έντερ δεξιά, Ουντότζι αριστερά και Βίλτσες σε ελεύθερο ρόλο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε