Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

To μεσημέρι το ραντεβού με την ιστορία για την Εθνική

Η Εθνική έκανε την πρώτη και τελευταία της προπόνηση στο Πορτ Ελίζαμπεθ
Η Εθνική έκανε την πρώτη και τελευταία της προπόνηση στο Πορτ Ελίζαμπεθ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η στιγμή της αλήθειας φτάνει για την Εθνική. Στις 14.30 ρίχνεται στη μάχη του Μουντιάλ κόντρα στη Ν. Κορέα. Το NewsIt βρίσκεται στο Πορτ Ελίζαμπεθ και θα σας μεταφέρει όλα όσα θα συμβούν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του κρίσιμου αγώνα. Η ενδεκάδα της Εθνικής.

Αποστολή NewsIt στη Ν. Αφρική – Θωμάς Αγγέλου

Χρειάστηκε να περάσουν 16 χρόνια για να βρεθεί η Εθνική και πάλι στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού του κόσμου. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και στη συγκεκριμένη περίπτωση ίσως είναι… τα πάντα.

Με νίκη στο ματς κόντρα στη Ν. Κορέα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα βάλει γερά θεμέλια πρόκρισης και αυτό το γνωρίζουν όλοι οι παίκτες και το προπονητικό τιμ. 

Το “πειρατικό” όπως έλεγε και το 2004 ο Γιώργος Χελάκης, που μετά το ματς θα μοιραστεί με τους επισκέπτες του NewsIt τις απόψεις του για τον αγώνα, ξεκινάει το μαγικό ταξίδι από το Πορτ Ελίζαμπεθ ελπίζοντας να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται. Γιατί όχι και στον τελικό της 11ης Ιουλίου στο Soccer City.

Ο Ότο Ρεχάγκελ στη συνέντευξη τύπου μίλησε για τα “χτυποκάρδια” που έχει ενόψει της πρεμιέρας του σε Μουντιάλ, ενώ δεν έκρυψε την αισιοδοξία του.

Αγωνιστικά το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Γερμανός είναι η απουσία του Βαγγέλη Μόρα. Ο διεθνής αμυντικός της Μπολόνια κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη δεύτερη μάχη κόντρα στη Νιγηρία.

Η ενδεκάδα της Εθνικής:

Τζόρβας, Σειταρίδης, Τοροσίδης, Αβρ. Παπαδόπουλος, Βύντρα, Κατσουράνης, Τζιόλης, Καραγκούνης, Χαριστέας, Σαμαράς, Γκέκας.

Εκπλήξεις από τον Ότο Ρεχάγκελ στην ενδεκάδα. Εκτός έμεινε ο Σωτήρης Κυργιάκος που φαινόταν ως ο πιο σίγουρος για να παίξει!!! Μπροστά από τους Παπαδόπουλο, Βύντρα θα αγωνιστεί ο Κατσουράνης

Η Εθνική θα έχει τη στήριξη και των φιλάθλων της, που υποδέχτηκαν την αποστολή κατά την άφιξη της στο Πορτ Ελίζαμπεθ.

Από την άλλη οι Κορεάτες θα προσπαθήσουν να επανλάβουν το θρίαμβο του 2002 όταν και είχαν φτάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Αγωνσιτικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο Χου Γιουνγκ-Μο σκέφτεται να αγωνιστεί με τους:

Λι Γουν-Γιάε, Τσα Ντου-Ρι, Λι Γιούνγκ-Σο, Κιμ Χιούνγκ-Ιλ, Λι Γιούνγκ-Πιο, Λι Τσουνγκ-Γιονγκ, Κιμ Γιουνγκ-Γο, Κι Σουνγκ-Γιένγκ, Παρκ Γι-Σουνγκ, Παρκ Τσου-Γκιούνγκ, Γέομ Κι-Χουν.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 14.30 και θα διεξαχθεί στο Πορτ Ελίζαμπεθ.

Το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον πρώτο αγώνα της Εθνικής, ΦΩΤΟ NEWSIT.

Διαιτητής θα είναι ο Νεοζηλανδός Μίκαελ Χέρστερ.

Αποκλειστικές συνεντεύξεις, βίντεο, όλα τα νέα της Εθνικής από τον απεσταλμένο του NewsIt, Θωμά Αγγέλου και το σχόλιο του Γιώργου Χελάκη, στην ειδική σελίδα του Μουντιάλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η συνέντευξη τύπου του Ότο Ρεχάγκελ

Αποθεώθηκαν οι διεθνείς στο Πορτ Ελίζαμπεθ

Δείτε το βίντεο από την υποδοχή των διεθνών

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε