Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Το μήνυμα του Ρότσα και οι συστάσεις για τα… τιτιβίσματα

Το μήνυμα του Ρότσα και οι συστάσεις για τα… τιτιβίσματα

Αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να εμφανιστεί ακόμα καλύτερος στη συνέχεια δήλωσε σε ομιλία τους προς τους παίκτες, μία μέρα μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα. Παρέμβαση της διοίκησης για σχόλια παικτών στο διαδύκτιο μετά την αποχώρηση Φερέιρα και την έλευση Ρότσα.

Κάτι οι δηλώσεις του Χρήστου Δώνη για το «δεν είχαμε πλάνο με τον Φερέιρα» και ο… θόρυβος που δημιουργήθηκε, κάτι το… τιτίβισμα του Σπύρου Φουρλάνου μετά το 2-0 επί του ΠΑΟΚ που ανέφερε πως «οι ίδιοι παίκτες είμαστε», δημιούργησαν δυσαρέσκεια στην διοίκηση του Παναθηναϊκού, η οποία εκφράστηκε από τον Κώστα Ελευθεράκη το απόγευμα της Δευτέρας στην Παιανία. Ο τεχνικός σύμβουλος του «τριφυλλιού» έκανε συστάσεις για τον τρόπο που χρησιμοποιούν οι νεαροί τα social media και τους ζήτησε να είναι πιο προσεκτικοί στα όσα λένε.

Στα υπόλοιπα, ο Ρότσα θέλησε να επιβραβεύσει τους παίκτες του για την εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ και τους έδωσε ρεπό την Τρίτη, ενώ στην ομιλία του τους ζήτησε να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά, ώστε να παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι στο μέλλον.

«Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα, πήραμε μια σημαντική νίκη που θα μας βοηθήσει ενόψει της συνέχειας αλλά δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτή. Αντίθετα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας για να τα πάμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον. Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε ακόμα καλύτεροι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός τεχνικός.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε