Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

“Το μπουκάλι τη χτύπησε στα αριστερά και πόναγε δεξιά”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Γιάννης Κόντης εξέφρασε τη θέση του Άρη για τη διακοπή του αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, κατηγόρησε την κυρία Κουρομπίλια ενώ προειδοποίησε τους πολιτικούς ότι θα “μαυριστούν” από τον κόσμο της ομάδας.

Ο εκτελεστικός διευθυντής του Άρη έδωσε το παρών στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας κατά την εκδίκαση της υπόθεσης του αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης που διακόπηκε στο 43′.

Οι κίτρινοι ζητούν την επανάληψη της αναμέτρησης ενώ ότι και να αποφασίσει η Σούπερ Λίγκα, θα πρέπει να εκδικαστεί και η ένσταση του Άρη κατά της διακοπής για να οριστικοποιηθεί η τύχη του ματς.

Ο Γιάννης Κόντης τόνισε: “Η θέση του Άρη είναι απλούστατη. Ερρίφθη αντικείμενο ήταν ένα άδειο μπουκάλι που την χτύπησε στην αριστερή κοιλιακή και πονούσε στη δεξιά. Όταν πραγματοποιήθηκε η πρόταση του Άρη προς όλους τους εμπλεκόμενους να αδειάσει ο χώρος πίσω από εκεί που παίζει η βοηθός, μας ανακοίνωσε όταν το κάναμε ότι πρέπει να διακοπεί ο αγώνας. Το βρίσκουμε προσχηματικό και στην ένσταση πιστεύουμε ότι δεν τηρήθηκε ο κανονισμός που λέει ότι απαιτείται ελαφρύς ή βαρύς τραυματισμός για να διακοπεί το παιχνίδι και όχι απλώς η ρίψη αντικειμένων. Αν θέλουμε να το κάνουμε ας αλλάξουμε τον κανονισμό. Και είπαμε ότι ο γιατρός του αγώνα και ο ιατροδικαστής του Ιπποκρατείου που την εξέτασε, μετά από τρεις ώρες μετά την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα, διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει τραυματισμός. Επομένως δεν υπήρχε η πλήρωση του όρου που λέει για τραυματισμό και κακώς διεκόπη το παιχνίδι. Δεν ξέρουμε με ποιο άρθρο θα δικαστεί και αυτό το συζητούσαμε. 

Θεωρώ απαράδεκτο να βγαίνει ο πολιτικός προϊστάμενος και με τον τρόπο του να προδικάζει μία απόφαση. Είναι παρέμβαση. Οι πολιτικοί που δεν εμφανιζόταν έσπευσαν. Να αναλογιστούν ότι έχουμε εκλογές σε λίγο καιρό και από τον κόσμο του Άρη θα φάνε “μαύρο”. Μένουν 10 μέρες για τις εκλογές και ο Άρης είναι από μόνος του ένα κόμμα, έχει περισσότερο κόσμο από το κόμμα που εκλέγεται πρώτο. Δεν αποτείνονται σε ηλίθιους και αποτείνονται στον κόσμο του Άρη που θυμάται. Ο Άρης δεν ζητά εύνοια την απονομή του δικαίου. 

Είδα σε παιχνίδι τον κ. Βαλβέρδε να δέχεται 10 μπουκάλια στην πλάτη του και να μην διακόπτεται. Θεωρούνται αξιωματούχοι αγώνα και δεν διακόπτονται παιχνίδια. Κάποιος σε ένα παιχνίδι χτύπησε τον Κωνσταντινέα καθώς πήγαινε στα αποδυτήρια και ήρθε και αθωώθηκε. Καταδικάζουμε την ηλίθια ενέργεια κάποιου αλλά δεν θέλουμε να κάνουμε την τρίχα τριχιά. Αν ο διαιτητής είχε πει το διακόπτω γιατί έτσι το είδα καλώς. Αλλά η φαρσοκωμωδία που έγινε με την εκκένωση σε χρόνο ρεκόρ είναι κάτι το οποίο βλέπω πρώτη φορά. “

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε