Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Το NewsIt στην Αυστρία: Αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Νίνης(ΦΩΤΟ&VIDEO)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός αποχώρησε από την προπόνηση της Γαλανόλευκης με πρόβλημα στον αριστερό ώμο. Καθησυχαστικές οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών. Ενδεκάδα με Φορτούνη και Σαλπιγγίδη σκέφτεται ο Σάντος στο φιλικό με την Αρμενία.

Αποστολή στο Κίτσμπουελ: Αριστείδης Μέγας

Ο Σωτήρης Νίνης διαμαρτυρήθηκε στους ιατρούς για πόνους στην ωμοπλάτη και αμέσως σταμάτησε να γυμνάζεται. Οι πρώτες εκτιμήσεις ήταν καθησυχαστικές, καθώς απέκλεισαν κάτι το σοβαρό. Ωστόσο, επειδή η σέντρα του πρώτου αγώνα της Εθνικής ομάδας στο Euro πλησιάζει αποφασίσθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να κάνει εξετάσεις οι οποίες θα προσφέρουν μια ξεκάθαρη εικόνα.

ΦΩΤΟ NewsIt ο Σωτήρης Νίνης εγκατέλειψε το κανονικό πρόγραμμα

Τα ευχάριστα νέα από την προπόνηση της Τρίτης ήταν πως το οίδημα στο γόνατο του Τοροσίδη υποχωρεί. Ο διεθνής μπακ έκανε ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του γυμναστή της ομάδας, Νεκτάριου Πανταζή και αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα στην Πολωνία, από τη Δευτέρα δηλαδή.

ΦΩΤΟ NewsIt

Όσον αφορά το φιλικό της Πέμπτης με την Αρμενία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να πραγματοποιήσει αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στο φιλικό με τη Σλοβενία.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Χαλκιάς θα υπερασπιστεί και πάλι τα γκολπόστ της Εθνικής μας. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Αβαράμ και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Δεξιά στα μετόπισθεν ο Παπασταθόπουλος και αριστερά ο Χολέμπας. Κατσουράνης, Μανιάτης, Καραγκούνης θα είναι η τριάδα στο κέντρο, οι Νίνης ή Σαμαράς δεξιά (θα εξαρτηθεί αν είναι σοβαρό το πρόβλημα του Νίνη), ο Φορτούνης αριστερά και ο Σαλπιγγίδης στην κορυφή. Από την ενδεκάδα με τη Σλοβενία θα απουσιάζουν οι Τοροσίδης και Γκέκας.

ΦΩΤΟ NewsIt

Να τονίσουμε πως το πρόγραμμα της Τρίτης είχε πολύ τακτική με έμφαση στην αλλαγή παιχνιδιού και στις αντεπιθέσεις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε