Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Το NewsIt στην Αυστρία – Αποχώρησε ο Νίνης (VIDEOS)

ΦΩΤΟ NEWSIT.
ΦΩΤΟ NEWSIT.

Ο διεθνής μέσος του Παναθηναϊκού αποχώρησε από την προπόνηση της Τετάρτης και δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό με την Αρμενία, ωστόσο η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο Σωτήρης Νίνης ένιωσε ενοχλήσεις στην ωμοπλάτη και δεν κατάφερε να προπονηθεί, ωστόσο από το ιατρικό επιτελείο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος δεν ανησυχούν για την κατάστασή του, επισημαίνοντας ότι δεν είναι κάτι σοβαρό.

Βέβαια, για προληπτικούς λόγους δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί από τον Φερνάντο Σάντος στο φιλικό με την Αρμενία, που θα γίνει την Πέμπτη (31/5, 21:30) επί αυστριακού εδάφους και θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε από το NewsIt.gr.

Απών από το φιλικό θα είναι, ασφαλώς και ο Βασίλης Τοροσίδης, που τραυματίστηκε στο γόνατο στη φιλική αναμέτρηση με την Σλοβενία. Οσο για την 11άδα, ο Φερνάντο Σάντος δεν θέλησε να πει κάτι στις μεσημεριανές του δηλώσεις, ωστόσο σε κάποια στιγμή του διπλού είχε στο βασικό επιθετικό σχήμα τους Σαλπιγγίδη, Φορτούνη και Γκέκα.

Nα σημειωθεί πως η προπόνηση της Τετάρτης έγινε υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες, καθώς στο Κιτσμπούελ επικρατούσε έντονη βροχή και αέρας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε