Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Το NewsIt στην Αυστρία – Φορτούνης: Όταν μου δοθεί η ευκαιρία θα είμαι έτοιμος(VIDEO)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Για την εμφάνισή του στο φιλικό με την Σλοβενία, τις πιθανότητες πρόκρισης της Εθνικής στην προημιτελική φάση του Euro και τη βελτίωση του μετά την συμμετοχή του στο γερμανικό πρωτάθλημα μίλησε ο διεθνής μεσοεπιθετικός

Αποστολή στο Κίτσμπουελ: Αριστείδης Μέγας

Ο 19χρονος εμφανίστηκε… μετρημένος στις δηλώσεις του και τόνισε πως περιμένει να αρπάξει κάθε ευκαιρία που του δίνει ο Φερνάντο Σάντος από τα μαλλιά.

Τα όσα είπε ο νεαρός άσος:
 
Η καλή σου απόδοση με τη Σλοβενία θεωρώ πως σε φέρνει στη βασική εντεκάδα, τι πιστεύεις γι’ αυτό;
«Εγώ δεν έκανα τίποτα παρά μόνο όταν μου έδωσε την ευκαιρία ο κύριος Σάντος να μπω στον αγωνιστικό χώρο και να δείξω τον καλό μου εαυτό.»

 


Τι πιστεύεις ότι μπορούμε να κάνουμε στο EURO;
«Οι πιθανότητες που έχουμε είναι πάρα πολύ μεγάλες. Έχουμε τρεις ομάδες οι οποίες είναι ισοδύναμες με τη δικιά μας και πιστεύω ότι έχουμε όλα τα φόντα για να προκριθούμε.»

Πιστεύεις ότι σε έχει βοηθήσει η παρουσία σου στο Γερμανικό πρωτάθλημα για την επιλογή σου στην 23άδα;
«Το Γερμανικό πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δυνατό σε σχέση με τα άλλα πρωταθλήματα και υπερτερεί σε δυναμικότητα. Πιστεύω ότι σίγουρα με έχει βελτιώσει και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό.»

Με δεδομένο ότι είσαι στο τελικό ρόστερ, φεύγει και το άγχος του ανταγωνισμού;
«Σίγουρα φεύγει ένα άγχος γιατί από ότι βλέπουμε και στις προπονήσεις υπάρχει ένα άγχος όταν ξέρεις ότι πρέπει να κοπούν δύο ποδοσφαιριστές . Αυτή τη στιγμή είναι 23 παίκτες και σήμερα δεν έχει κανένα παιδί άγχος.»

Να περιμένουμε καλύτερα πράγματα από σένα στη συνέχεια;
«Αυτή τη στιγμή εγώ προσπαθώ για την Εθνική ομάδα και όταν μου δοθεί η ευκαιρία εγώ θα είμαι έτοιμος.»

Όταν κλήθηκες στους 25 πρώτους τι ποσοστά έδινες να είσαι και στην αποστολή του EURO;
«Από τη στιγμή που κλήθηκα στην 25άδα το πίστευα πάρα πολύ και μέσα από τις προπονήσεις ήθελα να δείξω στον κύριο Σάντος ότι αξίζω να βρίσκομαι εδώ πέρα.»

Στην Πορτογαλία το 2004 ήσουν πολύ μικρός, τι έκανες εκείνο το καλοκαίρι; Πίστευες τότε ότι  μερικά χρόνια αργότερα μπορεί να είσαι μέλος αυτής της ομάδας;
«Εκείνη την περίοδο πανηγύριζα το EURO. Εκείνη η περίοδος ήταν ένα όνειρο. Αυτή τη στιγμή είμαι μέλος αυτής της ομάδας και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος.»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε