Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Το NewsIt στην Αυστρία – Σαλπιγγίδης: Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε(VIDEO)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο διεθνής επιθετικός τόνισε πως υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης για την Εθνική και ευελπιστεί η ομάδα να είναι πανέτοιμη στην πρεμιέρα κόντρα στην Πολωνία.

Αποστολή στο Κίτσμπουελ: Αριστείδης Μέγας

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στους απεσταλμένους των ΜΜΕ στην Αυστρία:

Μετά το 1-1 με τη Σλοβενία τι να περιμένουμε από την Εθνική στο ματς με τη Σλοβενία;

«Είναι ένα τεστ για το ευρωπαϊκό, δεν έχει τόση σημασία το αποτέλεσμα, αν νικήσουμε ή αν χάσουμε αλλά περισσότερο να βρεθούμε μες τον αγωνιστικό χώρο σαν ομάδα, σαν παίκτες, να δει κι ο προπονητής αυτά εδώ που θέλει.»
 
 

Τι πιστεύεις ότι μπορούμε να κάνουμε στην Πολωνία;

«Αυτή είναι μια ερώτηση που γενικά γίνεται στους αθλητές κάθε μέρα. Εγώ το έχω πει πολλές φορές, είμαστε αισιόδοξοι, είμαστε σε καλό δρόμο και πάμε να κάνουμε ένα καλό τουρνουά. Τρία καλά παιχνίδια, ελπίζω να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να το ευχαριστηθούμε μέσα στο γήπεδο, να το χαρεί κι ο κόσμος που θα τα παρακολουθήσει και μακάρι να βοηθήσει και η τύχη να περάσουμε στην επόμενη φάση.»
 
Έχεις παρακολουθήσει και έχεις παίξει εναντίον της Πολωνίας, ποια η γνώμη σου για την ομάδα αυτή στην έδρα της;

«Όλα πάντα θεωρητικά, να πω ότι είμαστε στον πιο βατό όμιλο γιατί συγκριτικά με τους άλλους ομίλους δεν έχεις να αντιμετωπίσεις τα μεγαθήρια. Από εκεί και πέρα είναι όλες οι ομάδες πολύ καλές για να βρίσκονται στο ευρωπαϊκό, έχουμε ίσες πιθανότητες και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό που είναι η πρόκριση. Τώρα όσον αφορά την Πολωνία είναι μια καλή ομάδα, ένα πολύ καλό σύνολο, έχει ποιότητα, αλλά δεν νομίζω ότι είναι μία ομάδα την οποία θα πρέπει να την φοβηθούμε. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε πρώτα καλά εμείς, θα κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα, να πιάσουμε καλή απόδοση και ευελπιστώ ότι θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα κι ας έχει η Πολωνία τον κόσμο στο πλευρό της.»
 
Τι νομίζεις ότι χρειάζεται για να βελτιωθεί η επίθεση;

«Δε χρειάζεται να χωρίσουμε τα πράγματα στην επίθεση, στην άμυνα ή στο κέντρο. Δεν κάνουν επίθεση τρεις ποδοσφαιριστές, ούτε άμυνα. Γενικά θέλουμε να βελτιωθούμε, ξέρουμε ότι έχουμε περιθώρια βελτίωσης και θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι στο ευρωπαϊκό. Δε χρειάζεται να παραμερίζουμε κάτι ως πρόβλημα. Έχουμε ένα πολύ όμορφο κλίμα και προσπαθούμε να εμφανιστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται όταν θα αρχίσει το ευρωπαϊκό.»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε