Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Το NewsIt στην Ουκρανία – VIDEO-ΦΩΤΟ απ’την προπόνηση του Ολυμπιακού

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στους -5 η προπόνηση του Ολυμπιακού για τον εκτός έδρας αγώνα της Πέμπτης με την ουκρανική Μέταλιστ (20:00, NewsIt, ANT-1), στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων, για την φάση των “16” του Γιουρόπα Λιγκ. Το NewsIt σας μεταφέρει το… κλίμα απ’ το Χάρκοβο με VIDEO και φωτογραφίες.

Βαλβέρδε: Δεν υπάρχει φαβορί για την πρόκριση

Παγετός επικρατεί στο Χάρκοβο, καθώς η θερμοκρασία φτάνει τους -5 βαθμούς Κελσίου, αλλά τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα σε σχέση με το πολικό ψύχος που επικρατούσε στην Ρωσία (στο ματς με την Ρουμπίν Καζάν).

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η αποστολή των “ερυθρόλευκων”, πάντως, είναι άριστα εξοπλισμένη, με τους παίκτες να διαθέτουν τον απαραίτητο “ζεστό” εξοπλισμό, ώστε άπαντες να μπορούν να αντεπεξέλθουν στο κρύο, κατά την διάρκεια του αγώνα.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Όσον αφορά στα της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές του Ερνέστο Βαλβέρδε είχαν μία πρώτη… γνωριμία με το “Metalist Stadium”, στο οποίο έχουν γίνει εργασίες και έχει αναβαθμιστεί, λόγω του ερχόμενου Euro 2012, το οποίο θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Oυκρανίας και της Πολωνίας.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Όσον αφορά στα της προπόνησης, ο Ισπανός τεχνικός δούλεψε πολύ μαζί με τους παίκτες του στις “στημένες φάσεις”, τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Όσον αφορά τις σκέψεις και το αγωνιστικό πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει του αγώνα με την Μέταλιστ, όπως έχουμε επισημάνει, ο Ισπανός τεχνικός -κατά πάσα πιθανότητα- θα λειτουργήσει με συνταγή… Ρουμπίν Καζάν, χρησιμοποιώντας κατά τα 10/11 την ίδια ενδεκάδα που είχε χρησιμοποιήσει στην Μόσχα.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Έχοντας δηλαδή για νέο πρόσωπο τον Αβραάμ Παπαδόπουλο (ο οποίος ήταν τιμωρημένος) και με τον Ιβάν Μαρκάνο στο πόστο του αριστερού μπακ, αντί του Χοσέ Χολέμπας.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η πιθανή ενδεκάδα: Μέκγιερι, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζεμπούρ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε