Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Το NewsIt στην Πολωνία: Χαλαρό πρόγραμμα και…στήριξη στον “τυπάρα”(ΦΩΤΟ&VIDEO)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Παρουσία περίπου 250 Ελλήνων φιλάθλων πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση της Εθνικής, το Σάββατο στο Λεγκιόνοβο. Εμψύχωση σε Καραγκούνη από τον κόσμο. Διαβάστε τα τελευταία νέα της Γαλανόλευκης από τον απεσταλμένο του NewsIt στην Πολωνία

Αποστολή: Αριστείδης Μέγας

Ο Φερνάντο Σάντος δεν θέλησε να κουράσει τους παίκτες του, την επομένη της πρεμιέρας του Euro και έτσι το πρόγραμμα διήρκεσε μόνο μία ώρα.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι ποδοσφαιριστές που είχαν τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στο χθεσινό (8/6) παιχνίδι και πιο συγκεκριμένα οι: Χαλκιάς, Χολέμπας, Τοροσίδης, Καραγκούνης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Μανιάτης, Γκέκας και Σαμαράς ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι υπόλοιποι (Φορτούνης, Μήτρογλου, Παπασταθόπουλος, Νίνης, Φωτάκης, Μάκος, Λυμπερόπουλος, Φετφατζίδης, Μαλεζάς και Τζαβέλας) ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα, το οποίο συμπεριλάμβανε “κορόιδο”, δίτερμα σε μικρότερο χώρο από το μισό γήπεδο και τρεξίματα.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Την προπόνηση παρακολούθησαν περισσότεροι από 250 Έλληνες (εκμεταλεύτηκαν το ότι η προπόνηση ήταν ανοικτή στο κοινό), αρκετοί εκ των οποίων ήταν από τον σύνδεσμο φιλάθλων “Γαλανόλευκος Φάρος” και εμψύχωσαν τους παίκτες της Εθνικής με πρώτο απ’ όλους τον Γιώργο Καραγκούνη.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το γεγονός ότι ο εμβληματικός αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έχασε το πέναλτι με την Πολωνία καθόλου δεν πτόησε Έλληνες φιλάθλους που βρέθηκαν στο Λεγκιόνοβο, ώστε να εμψυχώσουν τόσο τον ίδιο όσο και όλη την ομάδα δίνοντας το έναυσμα για τη συνέχεια στη διοργάνωση με το “Ελλάς μπορείς, μπορείς να προκριθείς.”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ωστόσο το σύνθημα που δόνησε τη ατμόσφαιρα ήταν το όνομα του “τυπάρα” με το “Καραγκούνης οε οε οε, οε οε οε”. Από εκεί και πέρα έκανε και πάλι την εμφάνιση ρου το σύνθημα περί χρεοκοπίας το οποίο λέει: “Κι ας μας περιμένει χρεοκοπία, ήρθαμε ήρθαμε στην Πολωνία”!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η προπόνηση της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 11.30 και θα είναι ανοιχτή για τους δημοσιογράφους μόνο για το πρώτο τέταρτο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε