Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Το NewsIt στο κρίσιμο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ NEWSIT

– Συσπείρωση στις τάξεις του πολυμετοχικού μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι
– Πιθανό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με την ομάδα νέων μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος
– Συνεργασία με άλλες ΠΑΕ για να εκδιωχθεί ο Μαρινάκης από την Superleague
– Η καταγγελία στην Ουέφα με το βίντεο του αγώνα


18:17 Ολοκληρώθηκε το ΔΣ. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αποχώρησε χωρίς να πει κουβέντα.

18:15 Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να βγουν από τα γραφεία του Παναθηναϊκού οι μέτοχοι και περιμένουμε νε ενδιαφέρον τις δηλώσεις τους.

17:42 Σε εξέλιξη βρίσκεται το ΔΣ.

Οριστικοποιήθηκε η απουσία του Ανδρέα Βγενόπουλου καθώς θα τον εκπροσωπήσουν οι Μανώλης Μαυροκουκουλάκης και Μαρία Λομβάρδου.

ΦΩΤΟ NEWSIT

17:19 Πατέρας και Βγενόπουλος δεν έχουν κάνει ακόμα την εμφάνιση τους και όπως φαίνεται δεν θα παρευρεθούν.

17:10 Ένταση και σπρωξίματα έξω από τα γραφεία λόγω της αντίδρασης των περίπου 40 οπαδών που βρίσκονται στο σημείο αυτή τη στιγμή για έναν κάμεραμαν που φορούσε κόκκινο μπουφάν!!!

17:05  Ο Αδαμάντιος Πολέμης δηλώνει και αυτός παρών μαζί με τον αδερφό του Λεωνίδα.

ΦΩΤΟ NEWSIT

17:03 Ο Βαγγέλης Σαμαράς στα γραφεία.

16:59 Αντωνιάδης, Δομάζος και Παύλος Γιαννακόπουλος φτάνουν στο Μαρούσι.

ΦΩΤΟ  NEWSIT

16:52 Στα γραφεία και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

16:44 Στα γραφεία έφτασε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ο οποίος δέχεται προτροπές από τους οπαδούς για σκληρή στάση.

16:43 Στα γραφεία βρίσκεται ήδη ο Παναγιώτης Δάβαρης, ενώ έχουν φτάσει από έξω και 20 οπαδοί.

Ο Ρήγας φτάνει στα γραφεία, ΦΩΤΟ NewsIt

16:42 Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν θα παραστεί, ενώ ακόμα δεν έχει φτάσει στα γραφεία κάποιους από τους μεγαλομετόχους.

16:30 Δεν υπάρχουν οπαδοί αυτή τη στιγμή έξω από τα γραφεία αλλά κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να συμβεί αργότερα.

ΦΩΤΟ NEWSIT

Το Διοικητικό Συμβούλιο ξεκινά στις 17:00 θα δώσουν το παρόν τόσο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης όσο και ο Νικόλας Πατέρας, παρότι δεν είναι στο Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ κλήθηκε και ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Το NewsIt θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις.

Έντονη είναι η κινητοποίηση στις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά τα όσα τραγελαφικά έγιναν στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι “πράσινοι” σκέφτονται μία σειρά από κινήσεις που αναμένεται να ταράξουν τα νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι μέτοχοι του “τριφυλλιού” εξέφρασαν τα παράπονά τους για όσα κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο Γόντικας είχε πολύωρες συζητήσεις με τους Τζίγκερ, Πατέρα, Πολέμη, Παύλο και Θανάση. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού άκουσε μεταξύ άλλων: “Ως εδώ, δεν πάει άλλο. Πρέπει να δράσουμε δυναμικά και να πάρουμε δραστικά μέτρα. Να φανεί η δύναμη του Παναθηναϊκού. Ακόμα και με τον πιο ακραίο τρόπο, σε νόμιμα πάντα πλαίσια. Οφείλουμε να ταράξουμε τα νερά. Διαφορετικά δεν θα αλλάξει τίποτα. Δεν γίνεται να το αφήσουμε έτσι”.

Λίγο πριν τις 15:00 οι παίκτες του Παναθηναϊκού εξέφρασαν σε συνάντηση που είχαν με τον Δημήτρη Γόντικα την έντονη ενόχληση τους για όσα έγιναν στο ντέρμπι. Στη συνάντηση έδωσαν το παρόν οι: Σισέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης, Κατσουράνης και Τζόρβας. Οι ξένοι παίκτες δήλωσαν πως παραμένουν σοκαρισμένοι από όσα έγιναν το Σάββατο το βράδυ.

“Παραμένουμε σοκαρισμένοι από αυτά που είδαμε και ζήσαμε. Δεν θα τους περάσει όμως, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μέχρι το τέλος και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, περισσότερο από κάθε άλλη φορά”, τόνισαν οι αρχηγοί του “τριφυλλιού”.
 

Στο διοικητικό συμβούλιο  θα τεθούν πολλές προτάσεις στο τραπέζι, όπως για παράδειγμα αυτό που είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος για αποχώρηση από το πρωτάθλημα, κάτι που όπως είναι αντιληπτό δεν μπορεί να γίνει.
 
Ωστόσο υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αποσυρθεί η επαγγελματική ομάδα και οι πράσινοι να αγωνίζονται με Νέους έως το τέλος της κανονικής περιόδου, ήτοι 7 αγωνιστικές.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει σκέψη απόσυρσης των διεθνών παικτών από την Εθνική ομάδα, κάτι βέβαια που θα αποφασιστεί στο ΔΣ αν και αυτό το ενδεχόμενο συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες κυρίως λόγω σεβασμού στο εθνόσημο και τους ομοσπονδιακούς προπονητές.
 
Από κει και πέρα, η ΠΑΕ θα επιμείνει στην παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη από την προεδρία της Super League, θα ζητήσει τη διαγραφή των τριών διαιτητών του ντέρμπι, ενώ θα στείλει videos και φωτογραφίες από τα επεισόδια στην UEFA για να επιληφθεί επί του θέματος.

Ξενερώνω και Ντρέπομαι! – Θέλει πειραιώτικη λεβεντιά να παραδεχθείς τα λάθη σου!

Φερέιρα: Δεν είναι λογικό ο Παναθηναϊκός να έχει 2 τίτλους σε 16 χρόνια

Σισέ: “Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι βάρβαροι” – Καραγκούνης: “Θα θρηνήσουμε αθλητές”

Νωρίτερα με επίσημη ανακοίνωση ο Παναθηναϊκός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από τους θεσμικούς φορείς.

Ψάχνουν δικαιολογίες η απάντηση του Μαρινάκη.

Έκρηξη στα γραφεία της Superleague – Δείτε φωτογραφίες από το NewsIt

  Διαβάστε τι έγραψε στο φύλλο αγώνα ο Καλόπουλος, την τιμωρία που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός και την απάντηση των “ερυθρόλευκων” σε όλους τους ισχυρισμούς των “πρασίνων”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε