Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

To NewsIt στο Παρίσι: Ο αγώνας της ζωής τους

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η πιο μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό έφτασε. Απόψε στις 22.00 καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα και να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης. Kανονικά ο Τεόντοσιτς που αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης. Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να γυρίσουν με την κούπα οι “ερυθρόλευκοι”. Αποκλειστικά βίντεο.

Αποστολή στο Παρίσι: Μαίρη Καλουτσάκη

Από την κόλαση στον τελικό ο Ολυμπιακός

Οι δηλώσεις των παικτών του Ολυμπιακού μετά το τέλος του ημιτελικού

Τα χάιλαϊτς του αγώνα με την Παρτιζάν

“Ακόμα τους πονάει…”, δήλωσε ο Μποντιρόγκα μετά την επίθεση που δέχθηκε από οπαδούς του Ολυμπιακού

“Ερυθρόλευκα” βραβεία με κορυφαίο τον Τεόντοσιτς

Η αναμέτρηση με την Παρτιζάν αποτελεί παρελθόν και ο Παναγιώτης Γιαννάκης με τους παίκτες του έχουν στο μυαλό τους μόνο τον τελικό με την Μπαρτσελόνα και είναι αποφασισμένοι να “ματώσουν” στο παρκέ του Παλέ Ντε Μπερσί για να κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο. Εκτός από τους Παπαλουκά, Βούισιτς και Χαλπερίν όλοι οι υπόλοιποι θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στον τελικό της διοργάνωσης. Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε οι “ερυθρόλευκοι” να βρουν μπροστά τους στην πρώτη τους συμμετοχή μετά από 13 χρόνια στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργανώσης την ίδια ομάδα. Δείτε πως ο Ολυμπιακός ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης το 1997 με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Τεόντοσιτς. Ο Σέρβος πλέι-μέικερ ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα ωστόσο η θέληση του να αγωνιστεί είναι τόσο μεγάλη που αποκλείεται να μην δώσει το παρών. Με δηλώσεις του ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Τζος Τσίλντρες για την τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας στον αγώνα με την Παρτιζάν.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν κάνει ήδη αισθητή την παρουσία τους έξω από το Μπερσί. 

Διαιτητές του τελικού θα είναι ο Μπραζάουσκας από την Λιθουανία, ο Μπαχάρ από το Ισραήλ και ο Σαμπόν από την Γαλλία.

Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού

Η τελευταία προπόνηση της Μπαρτσελόνα

 

Φωτογραφίες από την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν τον τελικό

ΦΩΤΟ NEWSIT

ΦΩΤΟ NEWSIT

Νωρίτερα στην συνέντευξη τύπου για τον τελικό την παράσταση έκλεψε ο Θοδωρής Παπαλουκάς που υποσχέθηκε να πάρει μία τεράστια τούρτα για να κεράσει τους συμπαίκτες του λόγω των 33ων γενεθλίων του. Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Γιαννάκης εξέφρασε την γνώμη ότι στον τελικό θα κερδίσει η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη.

 
Την Μπαρτσελόνα εκπροσώπησαν ο Τσάβι Πασκουάλ και ο Πιτ Μάικλ. Ο τεχνικός των Καταλανών χαρακτήρισε δύσκολο αντίπαλο τους Πειραιώτες, ενώ περιμένει τον τελικό να είναι διαφήμιση για το μπάσκετ. Ο Μάικλ με την σειρά του δήλωσε ανυπόμονος για το μεγάλο παιχνίδι. 

Ρούμπιο: Πάντα ήθελα να μοιάσω στον Παπαλουκά

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε