Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Το ντεμπούτο και το… αντίο του Γκμοχ – Στη σέντρα της 11ης αγωνιστικής

Το ντεμπούτο και το… αντίο του Γκμοχ – Στη σέντρα της 11ης αγωνιστικής
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ηρακλή στο σπουδαιότερο Σαββατιάτικο ματς της 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Superleague. Ο Γκμοχ θα κάτσει για πρώτη και τελευταία φορά στον πάγκο των “πρασίνων” οι οποίοι θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη.
17.15 Ολυμπιακός Βόλου – Αστέρας Τρίπολης (NOVA)
 
Σπουδαίο ματς στο Βόλο μεταξύ δύο ομάδων που πηγαίνουν καλύτερα εκτός έδρας παρά εντός. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την καλή εμφάνιση στις Σέρρες η οποία όμως δεν συνοδεύτηκε με νίκη. Πρόσωπο του αγώνα είναι ο Ροτζέριο που πέρυσι έκανε μεγάλη χρονιά με τους Βολιώτες αλλά τώρα επιστρέφει ως αντίπαλος.
 
Από την άλλη ο Αστέρας βρίσκεται σε κρίση και αυτό οφείλεται στις δύο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες. Είναι σίγουρα παράδοξο για μία ομάδα να έχει μαζέψει 10 βαθμούς ως τώρα μακριά από την Τρίπολη και μόλις τρεις, χωρίς μάλιστα να έχει πανηγυρίσει τη νίκη, στο γήπεδο της. Ο Βαγγέλης Βλάχος δεν απολαμβάνει πλέον της εμπιστοσύνης του κόσμου και είναι χαρακτηριστική η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι μετά την ήττα από την Καβάλα.
 
19.30 Ξάνθη – Πανσερραϊκός (ΝΕΤ)
 
Ματς – τελικός και για τις δύο ομάδες, ειδικά όμως για την Ξάνθη. Οι ακρίτες βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και αναζητούν την πρώτη τους νίκη μετά από έξι αγώνες. Οι δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με Ηρακλή και Κέρκυρα σίγουρα δεν ικανοποιούν τον Χρήστο Πανόπουλο ο οποίος ψάχνει το νέο προπονητή της ομάδας. Στον πάγκο θα καθίσει και πάλι ο Νίκος Παπαδόπουλος.
 
Ο Πανσερραϊκός έχει τρεις αγώνες χωρίς ήττα και έχει καταφέρει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Την προηγούμενη εβδομάδα πάντως ήταν αρκετά τυχερός αφού αν και ήταν κατώτερος του Ολυμπιακού Βόλου εντούτοις πήρε την ισοπαλία.

19.30 Παναθηναϊκός – Ηρακλής (NOVA)
 
Οι εξελίξεις στο θέμα προπονητή μονοπώλησαν το ενδιαφέρον την εβδομάδα που μας πέρασε και έτσι το ματς με τον Ηρακλή έμεινε σε δεύτερη μοίρα. Η κρισιμότητα του πάντως για τον Παναθηναϊκό είναι μεγάλη αφού σε περίπτωση νέας απώλειας βαθμών η κατάσταση θα γίνει ιδιαιτέρως δύσκολη. Ο Γιάτσεκ Γκμοχ θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας για πρώτη και τελευταία φορά.
 
Ο Ηρακλής θα παραταχθεί πάνοπλος στο ΟΑΚΑ και θα προσπαθήσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Ο Γηραιός έχει γνωρίσει μόλις μία ήττα μέχρι τώρα, από την Καβάλα εντός έδρας, και διατηρεί αήττητο σερί έξι αγώνων. Η νίκη επί του Άρη έχει ανεβάσει στα ύψη την ψυχολογία των παικτών του Μαρίνου Ουζουνίδη.
 

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Superleague

Σάββατο 20/11
 
17.15 Ολυμπιακός Βόλου – Αστέρας Τρίπολης (NOVA)
19.30 Ξάνθη – Πανσερραϊκός (ΝΕΤ)
19.30 Παναθηναϊκός – Ηρακλής (NOVA)
 
Κυριακή 21/11
 
15.00 Ατρόμητος – Εργοτέλης (NOVA)
17.15 Άρης – Κέρκυρα (NOVA)
17.15 Λάρισα – Πανιώνιος (NOVA)
19.30 Καβάλα – ΑΕΚ (NOVA)
19.30 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (ΝΕΤ)

Βαθμολογία (Μετά από 10 αγώνες)

 
1. Παναθηναϊκός 21
2. Ολυμπιακός 21 (9 αγ.)
3. ΠΑΟΚ 17
4. ΑΕΚ 16
5. Καβάλα 15
6. Ηρακλής 15
7. Ολυμπιακός Βόλου 14
8. Αστέρας Τρίπολης 13
9. Άρης 13
10.Κέρκυρα 13
11.Πανσερραϊκός 11
12.Λάρισα 11
13.Ατρόμητος 10
14.Εργοτέλης 9 (9αγ.)
15.Ξάνθη 8
16.Πανιώνιος 7

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε