Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Το ντεμπούτο του Νέμεθ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Ολυμπιακού αναμένεται να κάνει στον αγώνα κυπέλλου με την Ηλιούπολη ο Κρίστιαν Νέμεθ. Στον πάγκο Μιραλάς, Ριερά, Ντουντού και Μέλμπεργκ ενόψει ντέρμπι.

Ο περσινός αποκλεισμός στο Κύπελλο από τον Πανσερραϊκό δεν αφήνει περιθώρια για εφησυχασμό στους “ερυθρόλευκους”. Ο Βαλβερδε ζήτηση από τους παίκτες του να δείξουν την απαραίτητη σοβαρότητα κόντρα στην Ηλιούπολη ενώ αναμένεται να ξεκουράσει κάποιους παίκτες με αρκετό χρόνο συμμετοχής και να δώσει ευκαιρίες σε κάποιους άλλους.
 
Ένας από αυτούς είναι ο Κρίστιαν Νέμεθ, ο οποίος μαζί με τον Μοντέστο, τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τον Μήτρογλου αναμένεται να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών. Ενόψει του ντέρμπι ο Βαλβέρδε θέλει να ξεκουράσει τους Μιραλάς, Φουστέρ (σήμερα θα φανεί αν θα παίξει το Σάββατο), Ντουντού, Μέλμπεργκ και Ριέρα. Ωστόσο, κάποιοι από αυτούς θα βρίσκονται στην αποστολή για τον αγώνα στο Αιγάλεω.
 
Εν τω μεταξύ, ο Ισπανός σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ως βασικό στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τον Μοϊσές Ουρτάδο, ο οποίος αναμένεται να παίξει περίπου μισή ώρα κόντρα στην Ηλιούπολη. Από την πλευρά του, ο Μάρκο Πάντελιτς δύσκολα θα αγωνιστεί στο αυριανό ματς. Ο Σέρβος επιθετικός εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και τι επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε