Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός ξεκίνησε νωρίς στο NewsIt

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το μεγάλο ματς του ΟΑΚΑ, ένα μεγάλο αφιέρωμα με τα ματς των δύο ομάδων από το 1969 και μετά, οι πιθανές συνθέσεις και η δημοσκόπηση του NewsIt που σας βάζει στο κλίμα του αγώνα.
Η 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Superleague περιλαμβάνει ένα πολύ μεγάλο ματς. Στις 19.30 ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα αναζητήσουν τη νίκη, έχοντας σημαντικές απουσίες αλλά και μέγα πάθος για την κατάκτηση των τριών βαθμών.
 
Τα αστέρια
Πρόσωπο του αγώνα για τους γηπεδούχους θα είναι ο Νάτσο Σκόκο που ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ και ο κόσμος περιμένει από τον Αργεντινό να σκοράρει για πρώτη φορά σε εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό.
 
Από την άλλη τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στον Κέβιν Μιραλάς. Ο πρώτος σκόρερ των ερυθρόλευκων έχει σημειώσει 7 γκολ ως τώρα και είναι ο άνθρωπος που δίνει τη λύση στα κρίσιμα. Το εκπληκτικό τέρμα που πέτυχε κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν έφτασε στους ερυθρόλευκους, αλλά απέδειξε ότι ο Βέλγος δεν κρύβεται στα ντέρμπι.

Χιμένεθ vs Βαλβέρδε
Οι δύο Ισπανοί προπονητές έχουν τεθεί αντιμέτωποι δύο φορές μέχρι τώρα. Ο τεχνικός της ΑΕΚ μετράει ισάριθμες νίκες. Στις 16 Φεβρουαρίου του 2008 η Σεβίλλη είχε επικρατήσει με 4-2 εκτός έδρας της Εσπανιόλ και στις 8 Νοεμβρίου του 2009 είχε νικήσει με 3-2 την Βιγιαρεάλ στο Σάντσεθ Πιθχουάν.
Αφιέρωμα NewsIt

Δείτε τα ματς των δύο ομάδων με γηπεδούχο την ΑΕΚ από το 1969 μέχρι και το περυσινό.

Αφιέρωμα NewsIt: ΑΕΚ VS ΟΣΦΠ

Απουσίες ΑΕΚ: Τζιμπούρ, Καφές, Πατσατζόγλου


Χιμένεθ:” Είναι μέρα χαράς για την ΑΕΚ”

Έκπληξη με Σάχα και Μπλάνκο

 
Πιθανή ενδεκάδα ΑΕΚ:
 
Σάχα, Αργυρίου, Καράμπελας, Δέλλας, Μανωλάς, Ντιόπ, Μάκος, Γκερέιρο, Λαγός, Σκόκο, Λυμπερόπουλος.
 
Πιθανή ενδεκάδα Ολυμπιακού:
 
Πάρντο, Μοντέστο, Χολέμπας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Ιμπαγάσα, Ντουντού, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Μιραλάς.
 
Δημοσκόπηση NewsIt
 
Στην κεντρική σελίδα του site έχετε τη δυνατότητα να κάνετε την εκτίμηση σας για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Μέχρι τώρα τα ποσοστά είναι μοιρασμένα μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού ενώ η ισοπαλία συγκεντρώνει πολύ μικρό ποσοστό.

To μεγάλο ματς θα ξεκινήσει στις 19.30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA. Το NewsIt από νωρίς θα σας μεταφέρει όλα όσα θα συμβούν στο ΟΑΚΑ, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε