Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Το ντέρμπι πέρασε, οι “τελικοί” για την ΑΕΚ έρχονται!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η ήττα από τον Ολυμπιακό και τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής επανέφεραν τους… εφιάλτες υποβιβασμού στην ΑΕΚ. Πλέον, τα πέντε τελευταία ματς χαρακτηρίζονται… τελικοί για την Ένωση, αρχής γενομένης από τον εντός έδρας αγώνα με την Βέροια

Μέχρι πρότινος, οι πάντες στην ΑΕΚ νόμιζαν πως η παραμονή στην κατηγορία ήταν δεδομένη, μιλώντας μάλιστα –πέρα από τον Λίνεν- και για συμμετοχή στα πλέι οφ. Οι τρεις διαδοχικές ήττες όμως από Πλατανιά, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των ανταγωνιστών έκαναν την Ένωση να μάχεται πάλι για την παραμονή.

Η Ένωση απέχει πλέον ένα βαθμό από τη ζώνη του υποβιβασμού και θέλει μόνο νίκες κόντρα σε Βέροια (εντός), Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός), Πανθρακικό (εντός) και Ατρόμητο (εκτός).

Σε αυτή της την προσπάθεια ο Έβαλντ Λίνεν έχει αρκετούς… πονοκέφαλους. Από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αποχώρησε με διάστρεμμα ο Ταξιάρχης Φούντας και μαζί με τον Πετρόπουλο θα “τρέξουν” για να προλάβουν την Βέροια. Ο Γερμανός τεχνικός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κορδέρο σε δυο από τα ερχόμενα παιχνίδια. Παρηγοριά, οι επιστροφές των Μητρόπουλου και Βλάχου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε