Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Το ντέρμπι της… κρίσης στον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μετά και την ισοπαλία με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, οι “πράσινοι” ψάχνουν εναγωνίως το “τρίποντο”. Ένα μέο αρνητικό αποτέλεσμα με την ΑΕΚ ίσως και να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στην ομάδα.

Όλοι στο “τριφύλλι” έχουν συνειδητοποιήσει πως το ματς με τους “κιτρινόμαυρους” είναι κομβικό, αφού ενδεχόμενο νέο αρνητικό αποτέλεσμα, είναι πολύ πιθανό να φέρει αλυσιδωτές εξελίξεις εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπου άπαντες πλέον κρίνονται.

Αυτό ισχύει για τους παίκτες, όπως και για τον προπονητή, καθώς μία πιθανή νέα αποτυχία την Κυριακή είναι δεδομένο πως θα εντείνει τις φωνές για αντικατάσταση του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Αλαφούζος βεβαίως εξακολουθεί να στηρίζει τον Πορτογάλο, αλλά κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί σε ενδεχόμενο ήττας.

Ο πρόεδρος των «πρασίνων αφουγκράζεται και το κλίμα που έχει διαμορφωθεί μετά τις συνεχείς απώλειες βαθμών και το οποίο κάθε άλλο παρά θετικό είναι για τον Φερέιρα.

Πάντως, μέσα στον κυκεώνα των προβλημάτων που έχει να αντιμετωπίσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα (τραυματίες Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλο, Πίντο), ήρθε και ένα ευχάριστο νέο ενόψει ΑΕΚ, αφού θα έχει ξανά όπως όλα δείχνουν στην διάθεσή του τον Λουκά Βύντρα.

Συνελήφθη ο οπαδός που χτύπησε τον Μαυρία!

Η απάντηση της Nova στον Παναθηναϊκό

Δείτε το χαστούκι του οπαδού του ΟΦΗ στον Μαυρία (VIDEO)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε