Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Το ντέρμπι της πόλης

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Στους ρυθμούς μιας ξεχωριστής αναμέτρησης ζει η Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Άρη στο σπουδαιότερο ματς της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Superleague.

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη. ΠΑΟΚ και Άρης κοντράρονται σε ένα ματς που σημαίνει πολλά και για τους δύο. Αγωνιστικά είναι εξαιρετικά κρίσιμο, όμως όπως πάντα το γόητρο ξεπερνάει τη βαθμολογική σημασία.

Ο ΠΑΟΚ καίγεται ίσως λίγο περισσότερο για τη νίκη, αφού μπορεί στην Ευρώπη να τα πηγαίνει εξαιρετικά όμως εντός των τειχών έχει μόλις μία νίκη, αυτή της πρεμιέρας κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης πήρε μαζί του 21 παίκτες και την Κυριακή θα αποφασίσει ποιους θα αφήσει εκτός. Ο Σαβίνι βρίσκεται κανονικά στην αποστολή αφού ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Κρέσιτς, Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Σακελλαρίου, Ζουέλα, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σαβίνι, Γκαρσία, Βιτόλο, Ίβιτς, Μπαλάφας, Φιλομένο, Φωτάκης, Κριστιάνο, Ελ Ζαρ, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Μουσλίμοβιτς

Από την άλλη ο Άρης προέρχεται από την ήττα στη Νορβηγία, ενώ στο πρωτάθλημα ψάχνει την δεύτερη εκτός έδρας νίκη του.

Ο Κούπερ κατέληξε στους 18 παίκτες της αποστολής αφού άφησε εκτός τους: Φαμπιάνο, Σουάρεθ, Αγτζίδη, Αραβίδη, Κατίδη, Μπουγαΐδη, Οικονομόπουλο, Παπαζαχαρία, Χουάνμα, Καζναφέρη, Κουλουχέρη και Φατί. Ο τελευταίος αντιμετώπισε πρόβλημα και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το πρόγραμμα της προπόνησης.

Η αποστολή του Άρη:

Σηφάκης, Βελλίδης, Λαζαρίδης, Τσέζαρεκ, Μίσελ, Ρονάλντο, Τόχα, Τσεζνάουσκις, Οριόλ, Κάλβο, Κόκε, Πρίττας, Νέτο, Μενδρινός, Ρουίζ, Βανγκέλι, Χαβίτο και Ναφτί.

Το ματς που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 20.30 στην Τούμπα, θα σφυρίξει ο Τσινιάρης και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA ενώ θα υπάρχει και LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε