Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Το ντέρμπι των “αιωνίων” ξεκίνησε – Αρνητικός ο ΠΑΟ για το μπουθ του Μαρινάκη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού ζήτησε το κεντρικό μπουθ για να δώσει το παρών στο ντέρμπι των “αιωνίων”, ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε και το θέμα θα πάει στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας.

Είναι γνωστή εδώ και αρκετό καιρό η πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη να παρακολουθήσει από κοντά το μεγάλο ντέρμπι των “αιωνίων” στις 30 Οκτωβρίου. Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Πειραιά είχε επισημοποιήσει την συγκεκριμένη επιθυμία με επιστολή στον Παναθηναϊκό.
 
Οι “πράσινοι”, όμως, αρνήθηκαν σε πρώτη φάση να ικανοποιήσουν το αίτημα του Ολυμπιακού, γεγονός που φανερώνει το ρήγμα στη σχέση του Νικόλα Πατέρα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
 
Στην επιστολή του ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε αυτός και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ολυμπιακού να φιλοξενηθούν στο κεντρικό μπουθ του Ολυμπιακού Σταδίου, πάνω από τα επίσημα, για λόγους ασφαλείας. Το μπουθ όμως που παραχωρεί ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στους οργανωμένου οπαδούς!
 
Να σημειωθεί πως στην προκήρυξη του πρωταθλήματος αναφέρεται ότι κάθε γηπεδούχος υποχρεούται να αφήνει σε κάθε ματς 10 θέσεις κενές στα επίσημα για το διοικητικό συμβούλιο της φιλοξενούμενης ομάδας. Επειδή όμως στην Ελλάδα δεν υπάρχει η ωριμότητα για να γίνει κάτι τέτοιο είθισται η φιλοξενία να γίνεται σε μπουθ.
 
Στον Πειραιά υπάρχει δυσαρέσκεια για την στάση του Παναθηναϊκού σε ένα τόσο απλό ζήτημα και τονίζουν πως πέρυσι στον Νικόλα Πατέρα αλλά και σε κάθε φιλοξενούμενο στο “Γ. Καραϊσκάκης” παρέχεται σουίτα VIP στον 4ο όροφο του γηπέδου, όπου δεν υπάρχει καμία επαφή με τους οπαδούς.

Οι “ερυθρόλευκοι” θα καταθέσουν το αίτημα και στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που θα γίνει την Παρασκευή, όπου θα έχουμε και οριστικές εξελίξεις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε