Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Το ΟΑΚΑ και η ένσταση κρίνουν το… σεντόνι – ΑΕΚ vs ΠΑΟ (20.30)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τα πλέι οφ ολοκληρώνονται σήμερα αλλά είναι πιθανό να μην μάθουμε την ομάδα που θα εξασφαλίσει τη θέση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Παναθηναϊκός είναι η μόνη ομάδα που κρατά την τύχη στα χέρια της αφού με νίκη θα πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο. Στις 20.30 (LIVE NewsIt/NOVA) θα ξεκινήσει το μεγάλο ντέρμπι.

Η συμ-μετοχική ΑΕΚ, η “κιτρινόμαυρη” ένσταση και η απουσία του Μπλάνκο

Μπλάνκο: Ποτέ στον ΠΑΟ!

Φερέιρα: Είστε καλύτεροι, μπείτε και νικήστε

Η ΑΕΚ που δεν θα έχει τη βοήθεια του κόσμου της μιας και είναι τιμωρημένη, θα προσπαθήσει να νικήσει και εν συνεχεία θα περιμένει την εκδίκαση της ένστασης. Αν δικαιωθεί τότε θα πάρει σίγουρα την πρώτη θέση ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα θέλει ο ΠΑΟΚ να μην νικήσει τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Μανόλο Χιμένεθ που αντιμετωπίζει ουκ ολίγα προβλήματα προσπάθησε να βγάλει από το μυαλό των παικτών του την ένσταση αφού ότι και να γίνει σε αυτή δεν θα έχει κανένα νόημα αν δεν πάρουν τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Λυμπερόπουλος, Γεωργέας, Μπλάνκο και οι τιμωρημένοι Δέλλας, Μίτσελ θα χάσουν το τελευταίο ματς της σεζόν.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός μετά τις 2 συνεχόμενες νίκες βρέθηκε στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας και γνωρίζει πως με νίκη θα παραμείνει εκεί.

Ο Φερέιρα δεν υπολογίζει τελικό στον Νίκο Σπυρόπουλο ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Άλλα προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο Πορτογάλος.

Το ματς θα ξεκινήσει τις 20.30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA ενώ θα υπάρχει και LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε